Welkom op de site van KBO Vlierden:

KBO Vlierden is een club enthousiaste ouderen die in mei 1959 is opgericht.Eerst onder de naam Bejaardenbond en later als KBO Vlierden.KBO Vlierden is aangesloten bij KBO Brabant/ Kring Peelland. KBO Vlierden is er voor de ouderen zowel op het sociale als cultureel gebied. Wij hebben ruim 200 leden en u kunt zich hierbij aansluiten als u zich betrokken voelt bij ons. Wij zijn gehuisvest in "t Huis aan de Pastoriestraat 20b in Vlierden.Op onze site staan alle benodigde gegevens.

Wat doet KBO Vlierden ?

Onze afdeling zet zich in voor de ouderen in. Zowel op sociaal en cultureel gebied. Ook verlenen onze ouderen hun bijdrage aan de gemeenschap. Er zijn allerlei aktiviteiten zoals, fietsen, kaarten , jeu de boulle en kienen.

Iedere maand is er een restaurantmiddag.

Maar ook worden er lezingen gehouden over diverse onderwerpen.

Jaarlijks organiseren we een groepsvakantiereis. En daarnaast zijn er twee maal per jaar dagreizen.Ook Godsdienstige aktiviteiten als Kerstviering horen er bij. En op de eerste zondag van  Mei is er een processie naar Ommel.

Wonen met gemak

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Ook de overheid stimuleert u dit te doen. Maar kan dat wel, is uw woning daarvoor wel geschikt?

Gaat u uw naaste niet te veel belasten? Er is nu één punt waar u terecht kunt voor informatie, advies en bemiddeling; Wonen met Gemak. Wij kijken naar uw individuele situatie en vinden voor u de hulp die u nodig heeft. Wij brengen u in contact met betrouwbare en deskundige lokale partijen of vrijwilligers die u goed kunnen helpen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

E-mail: deurne@wonenmet gemak.nl

Telefoon: 06-24 83 56 88

Servicepunt Wonen met Gemak Deurne

Website: www.wonenmetgemak.nl/deurne