KBO AFDELING STIPHOUT-WARANDE

Welkom:

De site is in ontwikkeling en we proberen hier zoveel mogelijk informatie te geven. Zo is er een stukje geschreven over het afscheid van Daan voor de maandaggroep van Tai Chi en dat is te vinden onder het kopje activiteiten.

Verder komt er een toneelstuk in "De Ark" door de Levgroep georganiseerd.

PERSBERICHT – Toneelstuk Zoeken – 22 februari – 20.00 uur –De Ark .

U kunt het persbericht en de flyer ook vinden en aanklikken onder het kopje activiteiten.

Voor het weer en de nieuwtjes uit Helmond bezoek ook eens de site bij nuttige sites no.8: Weer in Helmond.

Hierbij wil ik u informeren over de toekomstige ledenpassen van KBO-Brabant.

Door het Algemeen Bestuur is besloten dat de ledenpassen een ander uiterlijk zullen krijgen en wel hard plastic passen (bankpas kwaliteit).

Daarnaast dient de Algemene Vergadering van 28 juni 2018 een besluit te nemen over de geldigheidsduur van de ledenpassen. Dit betekent dat daarna voor alle KBO-leden nieuwe passen gemaakt kunnen worden. Dat worden dus hard plastic passen, die duurzamer zijn dan de huidige.

In de tussenliggende periode zullen er passen gemaakt worden met vermelding ‘tijdelijke pas 2018’ voor nieuwe leden en voor vervangende passen. Dit zullen passen zijn zoals u ze kent.

De verwachting is dat alle leden in september 2018 de vernieuwde pas zullen ontvangen.

Wilt u aan uw leden laten weten dat de passen voorlopig geldig blijven?

Met vriendelijke groet,

Verschijningsdata ONS samen met de INFO

2018

08 januari      INFO jan/feb nr. 01        05 februari      INFO feb/mrt nr.  02