KBO AFDELING STIPHOUT-WARANDE

Welkom:

nieuw uitstapje: Excursie naar Museum de Kluis in Boekel op dinsdag 17 april gecombineerd met een etentje bij de Chinees.

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE
De "Rabo Clubkas Campagne" gaat weer van start!. Met de Rabobank Clubkas Campagne stelt de Rabobank een deel van zijn winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. In 2018 is dit een bedrag van € 100.000,-. Van 5 tot en met 30 april stemmen de leden van de Rabobank op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elke stem is geld waard en zo beslissen de leden van de Rabobank straks welk bedrag de clubs ontvangen.
We gaan ons als KBO-Stiphout-Warande aanmelden voor deelname aan deze "Rabo Clubkas Campagne". We willen leden van de Rabobank dan ook de mogelijkheid geven ook op ons te stemmen. Hoe meer stemmen hoe groter het bedrag dat we ontvangen. Vorig jaar ontvingen we een bedrag van ruim € 7 per stem.
De donatie die we in 2018 ontvangen zal weer een goede bestemming krijgen binnen onze vereniging. In de volgende “Info” ontvangt U meer informatie over onze deelname aan de "Rabo Clubkas Campagne”
Belangrijk: Wilt u straks op ons uw stem uitbrengen dan moet u wel lid zijn van de Rabobank. Immers alleen leden kunnen stemmen. Hoe wordt u lid van de Rabobank? Dat is heel eenvoudig. Ga naar de website van de Rabobank Helmond en ga naar ”Wordt lid van uw bank” vul het aanvraagformulier in en druk op “verzenden”.

De nieuwe lezingenreeks kunstgeschiedenis voor de komende periode is toegevoegd bij het tabblad activiteiten.

We proberen hier zoveel mogelijk informatie te geven. Zo is er nu een verslagje van de heemkunde middag en dat is te vinden onder het kopje activiteiten. Verder de opstart van de fotoalbum, waar ook het begin is gemaakt met een paar foto's van de heemkunde quiz.

Er is een laatste update persbericht betreffende rijbewijskeuringen in Helmond. zie algemene info.

Er is een nieuwe kortingslijst uit, bekijk de download onder welke voorwaarden en bij wie u korting kunt krijgen op vertoon van uw KBO-pas.

Voor alle nuttige verwijzingen naar allerlei zaken bij persoonlijke problemen bezoek ook eens de site bij nuttige sites no.15: Guido.

Hierbij wil ik u informeren over de toekomstige ledenpassen van KBO-Brabant.

Door het Algemeen Bestuur is besloten dat de ledenpassen een ander uiterlijk zullen krijgen en wel hard plastic passen (bankpas kwaliteit).

Daarnaast dient de Algemene Vergadering van 28 juni 2018 een besluit te nemen over de geldigheidsduur van de ledenpassen. Dit betekent dat daarna voor alle KBO-leden nieuwe passen gemaakt kunnen worden. Dat worden dus hard plastic passen, die duurzamer zijn dan de huidige.

In de tussenliggende periode zullen er passen gemaakt worden met vermelding ‘tijdelijke pas 2018’ voor nieuwe leden en voor vervangende passen. Dit zullen passen zijn zoals u ze kent.

De verwachting is dat alle leden in september 2018 de vernieuwde pas zullen ontvangen.

Wilt u aan uw leden laten weten dat de passen voorlopig geldig blijven?

Met vriendelijke groet,

Verschijningsdata ONS samen met de INFO

2018

08 januari      INFO jan/feb nr. 01        05 februari      INFO feb/mrt nr.  02