Geldrop

Geachte bezoeker,

Het bestuur van KBO-Geldrop vindt het fijn dat u een bezoek aan onze website brengt. De website geeft u de nodige informatie over hetgeen er in de gemeente Geldrop-Mierlo voor onze leden gedaan wordt.

In de rubriek organisatie vindt u gegevens van bestuur, commissies en werkgroepen, maar hier staat ook het jaarprogramma en het beleidsplan.

Bij activiteiten staat informatie over de nog te houden activiteiten en de vaste wekelijkse/maandelijkse activiteiten.

In het nieuws bevat informatie over belangrijke zaken, die op provinciaal/landelijk niveau door KBO-Brabant geregeld worden, zoals persberichten e.a.

In het archief staan de verslagen van de activiteiten die georganiseerd zijn en de daargenomen foto's zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Bij contact, nuttige informatie en handige links vindt u tal van informatie, die misschien nu of later interessant en nuttig kunnen zijn.

Wij wens u veel leesplezier bij het doorbladeren van onze website.

Bestuur, commissies en werkgroepen KBO-Geldrop

Aandacht voor:

15 december 2017 Kerstviering in Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Papenvoort 1, 5663 AC Geldrop

Meer informatie onder ACTIVITEITEN.

Elke 4e woensdag van de maand Samen uit Eten

(meer informatie bij Activiteiten en in De Nieuwsbrief)

Data waarop de leeskring bij elkaar komt en de titels van de boeken voor het leesseizoen 2018 zijn bekend.

(meer informatie bij Activiteiten en in De Nieuwsbrief)

Het beleidsplan 2017-2020 is gereed. U kunt dit terugvinden onder 'organisatie'

Kerstconcert KBO-Brabant in Best 16 december 2017

Het concert met medewerking van het Donjo-koor vindt plaats in de Lidwinakerk, Raadhuisstrraat 209, 5683 GE Best.

De kerk is open om 13.30 uur, concert begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

Aanmelden kan via de website www.kbo-brabant onder kerstconcerten of telefonisch via 073 - 644 40 66

Het concert is gratis voor leden en niet-leden van KBO-Brabant

In het nieuws

KBO-BRABANT

Op de Algemene Vergadering van 30 november j.l. is met algemene stemmen tot voorzitter van KBO-Brabant de heer Leo Bisschops benoemd.

SENIOREN BELANGEN GELDROP-MIERLO (SBGM)

Tijdens een discussie-avond van SBGM met een afvaardiging van de zittende raadslieden heeft SBGM aangeboden om in februari 2018 een politiek debat te willen organiseren, waarbij de SBGM-achterban een actieve rol zal spelen.

Vergaderdata bestuur en commissies

08 januari Commissie Educatie & Ontmoeting