Geldrop

Geachte bezoeker,

Het bestuur van KBO-Geldrop vindt het fijn dat u een bezoek aan onze website brengt. De website geeft u de nodige informatie over hetgeen er in de gemeente Geldrop-Mierlo voor onze leden gedaan wordt.

In de rubriek organisatie vindt u gegevens van bestuur, commissies en werkgroepen, maar hier staat ook het jaarprogramma en het beleidsplan.

Bij activiteiten staat informatie over de nog te houden activiteiten en de vaste wekelijkse/maandelijkse activiteiten.

In het nieuws bevat informatie over belangrijke zaken, die op provinciaal/landelijk niveau door KBO-Brabant geregeld worden, zoals persberichten e.a.

In het archief staan de verslagen van de activiteiten die georganiseerd zijn en de daargenomen foto's zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Bij contact, nuttige informatie en handige links vindt u tal van informatie, die misschien nu of later interessant en nuttig kunnen zijn.

Wij wens u veel leesplezier bij het doorbladeren van onze website.

Bestuur, commissies en werkgroepen KBO-Geldrop

Aandacht voor:

Elke 4e maandag van de maand Samen uit Eten

(meer informatie bij Activiteiten en in De Nieuwsbrief)

Data waarop de leeskring bij elkaar komt en de titels van de boeken voor het leesseizoen 2018 zijn bekend.

(meer informatie bij Activiteiten en in De Nieuwsbrief)

Het beleidsplan 2017-2020 is gereed. U kunt dit terugvinden onder 'organisatie'

Sinterklaasviering zaterdag 24 november 2018

In het nieuws

COLUMNS VAN LEO BISSCHOPS voorzitter KBO-Brabant

Nu doorpakken (pdf)

Het is ons allen een zorg (pdf)

Hendrik Groen als keerpunt? (pdf)

Onze kroonjuwelen (pdf)

Nieuwe gemeentebesturen (pdf)

Preventieakkoord Alcolhol (pdf)

Nederland is wereldkampioen pensioensparen, maar waar is de cup?(pdf)

In Memoriam Wies Sterk (pdf)

De Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) wordt vanaf 25 mei 2018 van kracht in alle lidstaten van de Europse Unie. Een verkorte samenvatting wordt gepubliceerd in de Nieuwsbrief en onder Organisatie van deze website vindt u de privacyverklaring.

Vergaderdata bestuur en commissies

Data diverse vergaderingen:

12 november Commissie Educatie & Ontmoeting

19 november Dagelijks Bestuur

26 november Algemeen Bestuur

Leeskring:

nieuwe data vindt u bij Activiteiten