Geldrop

Geachte bezoeker,

Het bestuur van KBO-Geldrop vindt het fijn dat u een bezoek aan onze website brengt. De website geeft u de nodige informatie over hetgeen er in de gemeente Geldrop-Mierlo voor onze leden gedaan wordt.

In de rubriek organisatie vindt u gegevens van bestuur, commissies en werkgroepen, maar hier staat ook het jaarprogramma en het beleidsplan.

Bij activiteiten staat informatie over de nog te houden activiteiten en de vaste wekelijkse/maandelijkse activiteiten.

In het nieuws bevat informatie over belangrijke zaken, die op provinciaal/landelijk niveau door KBO-Brabant geregeld worden, zoals persberichten e.a.

In het archief staan de verslagen van de activiteiten die georganiseerd zijn en de daargenomen foto's zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Bij contact, nuttige informatie en handige links vindt u tal van informatie, die misschien nu of later interessant en nuttig kunnen zijn.

Wij wens u veel leesplezier bij het doorbladeren van onze website.

Bestuur, commissies en werkgroepen KBO-Geldrop

Aandacht voor:

Elke 4e woensdag van de maand Samen uit Eten

(meer informatie bij Activiteiten en in De Nieuwsbrief)

Data waarop de leeskring bij elkaar komt en de titels van de boeken voor het leesseizoen 2017 zijn bekend.

(meer informatie bij Activiteiten en in De Nieuwsbrief)

Het beleidsplan 2017-2020 is gereed. U kunt dit terugvinden onder 'organisatie'

In het nieuws

KBO-Brabant heeft samen met de Vereniging Oud Hoogovens Medewerkers, de Stichting Pensioenbehoud en een aantal pensioenactiegroepen in het land een manifest geformuleerd dat met zoveel mogelijk handtekeningen zal worden aangeboden aan het nieuwe kabinet.

In dit manifest pleiten wij voor behoud van het huidige pensioenstelsel. Eventueel noodzakelijke verbeteringen kunnen ook binnen het huidige stelsel gerealiseerd worden, hiervoor is geen radicale verandering nodig, zoals nu wordt voorgesteld.

Om zoveel mogelijk op de inhoud en niet op de organisatie te focussen, is voor dit manifest een aparte website gemaakt: http://red-ons-pensioenstelsel.nl

Wij nodigen u graag uit om naar deze website te gaan.

Vergaderdata bestuur en commissies

13 november vergadering Commissie Educatie & Ontmoeting