Welkom op de website van KBO-Kring gemeente Steenbergen

Kring Steenbergen bestaat uit een 5-tal afdelingen uit de gemeente Steenbergen en vormt een ondersteunend en overkoepelend orgaan

Het belangrijkste doel van de KBO-Kring Steenbergen is het behartigen van de belangen van alle KBO-leden op het terrein van welzijn, wonen, zorg en vervoer. Daarnaast nemen de gezamenlijke Steenbergse KBO-afdelingen deel in de "GOOS" (Gemeentelijk Overleg Ouderenbonden Steenbergen).

Wat is een Kring

Een Kring is een zelfstandig orgaan tussen afdelingen en het hoofdbestuur van KBO-Brabant, om meer snelle en doelgerichte communicatie tussen beide te bevorderen. De Kring Steenbergen bestaat uit de afdelingen Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen en de Welberg. De kringen bepalen mede het beleid van KBO-Brabant via de algemene ledenvergaderingen, waarbij de stemverhouding wordt bepaald naar rato van het aantal leden.

Culturele Dag

Op woensdag 20 september 2017 organiseert KBO-Kring Steenbergen haar culturele dag.

De KBO-Kring Steenbergen nodigt de leden van de KBO afdelingen, uit de gemeente Steenbergen, uit om deel te nemen aan deze cukturele dag.

Plaats van handeling zal zijn :  Landgoed Arcadia , Afgeslechtedijk 12 te  Steenbergen.

Het belooft een leuke dag te worden met het volgende programma:

• 10.00 uur ontvangst met koffie en een Arcadiaatje (zaal open 9.30)
  • 10.30-12.00 Quiz over allerlei zaken aangaande Kruisland, Welberg, Steenbergen, Dinteloord en Nieuw Vossemeer
  • 12.30-14.00 Boerenlunch in buffetvorm (Bourgondische soep, kroket, div. brood, beleg , kaas, salades, zoet etc.)
  • 14.00-16.00 uur Optreden van Volksmuziekgroep SMIDJE VERHOLEN.

Een optreden van Smidje Verholen is altijd een feest van herkenning. Leuke volksliedjes fantastisch aan elkaar gepraat !

De dagen van vroeger zullen herleven………..

Voor verdere informatie zal uw afdeling zorg dragen

De Kring bestaat uit: