Welkom

Welkom op de website van de KBO-Kring Helmond

 

De KBO-Kring Helmond wordt gevormd door 4 afdelingen, te weten KBO-Brouwhuis, KBO-St. Lucia, KBO-Bernadette en KBO-Stiphout.


Het belangrijkste doel van de KBO-Kring Helmond is het behartigen van de belangen van alle KBO-leden op het terrein van welzijn, wonen, zorg en vervoer. Daarnaast wordt namens de gezamenlijke Helmondse KBO-afdelingen deelgenomen aan het Verenigd Bonden Overleg Helmond (VBOH), het Regionaal Beraad Zuid Oost Brabant en de Algemene Ledenvergadering van KBO-Brabant.

 

In januari 2017 hadden de Helmondse KBO-afdelingen samen 2223 leden.


Wat doet de KBO-Kring Helmond?
Naast eerdergenoemde belangenbehartiging en afvaardigingen in andere organen stimuleert de kring uitwisseling van succesvole activiteiten of werkwijzen tussen alle Helmondse KBO-afdelingen en daarnaast organiseert de kring jaarlijks een bestuur- en kaderdag.

 

 

Nieuws
KBO ondersteunt Automaatje (19 juli 2017)
  Ook in Helmond zitten veel mensen gedwongen achter de ......
Lees verder >
Opfriscursus scootmobiel en auto (12 juli 2017)
De LEV-Groep organiseert op dinsdag 12 en 19 september a.s. ......
Lees verder >
Meer nieuwsberichten...
Kopen met korting

De leden van de gezamenlijke Helmondse seniorenorganisaties, verenigd in de stichting Verenigd Bonden Overleg Helmond (VBOH) kunnen op vertoon van hun ledenpas, kortingen krijgen bij de plaatselijk winkeliers. Actuele lijsten zijn voor de leden beschikbaar bij de afdelingssecretariaten of u kunt deze via www.vboh.nl downloaden.

Statistieken
U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 1 personen u voor.
Vorige week werd Kring Helmond bezocht door 1 bezoekers.