Welkom bij KBO-Huijbergen

Welkom op deze webpagina van de afdeling Huijbergen van KBO-Brabant. U bevindt zich op het openbare deel van deze site. Leden van de afdeling Huijbergen van de KBO hebben ook toegang tot het besloten deel van deze site.

Huijbergen vormt, samen met Putte, Woensdrecht, Ossendrecht en Hoogerheide de gemeente Woensdrecht.Huijbergen staat bekend om zijn prachtige natuur, het wielrennen,  zijn vriendelijke inwoners, en natuuurlijk de Wilhelmieten. Onlangs werd in Huijbergen nog het Nederlands kampioenschap veldrijden  verreden. Dit evenement was alleen maar mogelijk dankzij de vele Huijbergse vrijwilligers (waaronder veel KBO-leden).

KBO Huijbergen is een bruisende afdeling van KBO Brabant. Vaak is KBO Huijbergen de eerste afdeling waar nieuwe KBO aktiviteiten worden uitgetest.  Zo ging in Huijbergen al in 2003 het eerste PC DoeMee Centrum van Noord Brabant van start. Ook was Huijbergen de eerste KBO afdeling die het project OOW (Onbezorgd Ouder Worden) succesvol afsloot.

En alweer was KBO-Huijbergen een van de eerste afdelkingen die het succesvolle project Ons Platform bij haar leden introduceerde. Ons Platform geeft op eenvoudige wijze toegang tot de digitale snelweg.

Sinds 2012 werkt KBO-Huijbergen bij de organisatie van bijzondere culturere evenementen samen met Bibliotheek Huijbergen, Vrouwenvereniging Huijbergen en Heemkundekring de Wilhelmiet. Dit alles onder de naam Partners in Cultuur.

In mei 2017 heeft KBO-Huijbergen haar 65-jarig jubileum uitbundig gevierd..

Activiteiten in Huijbergen

KBO Huijbergen organiseert het hele jaar door een aantal activiteiten voor haar leden.

Klik op: Activiteiten 2017  voor een overzicht van onze activiteiten.

Elke donderdagmiddag is de Fietsclub. actief. U mag meerijden als u zin heeft.