Inventarisatie activiteiten Afdelingen in coronatijd

Afdelingen vragen zich af wat zij in deze tijden nog wel en niet kunnen organiseren. Wellicht helpt het wanneer zij zien wat er zoal door andere KBO-Afdelingen in Brabant nog gedaan wordt. Dat inspireert!

Daarom vragen wij aan bestuurders om aan te geven welke activiteiten wel en welke activiteiten geen doorgang hebben. Wilt u meehelpen? Vul dan onderstaand formulier in.

Overzicht komt beschikbaar
Wij maken van de antwoorden een overzicht dat voor alle Afdelingen beschikbaar komt. Dat zullen wij publiceren op de besloten pagina’s van onze website. Zodat men ook contact met elkaar kan opnemen om van elkaar te vernemen hoe het gaat én tips kan uitwisselen.

Praktische tip
In de enquête staan drie vakjes open voor het invullen van activiteiten. Door op het plusje naast deze vakjes te klikken kunt u nieuwe rijtjes van drie toevoegen.

Contact
Hebt u over de enquête of over wat we ermee gaan doen nog vragen, bel dan met KBO-Brabant (073 – 644 40 66) en vraag naar Marieke Hageman.

Voorbeelden
Elders, op het besloten deel van de website (Kaderleden), staan een paar voorbeelden van activiteiten die door Afdelingen zijn georganiseerdd in coronatijd. Klik hier (inloggen is nodig).

Formulier
Hieronder volgt het formulier. Dank u wel voor uw medewerking!

 

Activiteiten van Afdelingen in Coronatijd
  • Vul hier een e-mailadres in waarop we u eventueel kunnen bereiken. Op dit adres ontvangt u ook een weergave van wat u hebt ingevuld.
  • Kolom 1Kolom 2Kolom 3 
  • Kolom 1Kolom 2Kolom 3 
  • Kolom 1Kolom 2Kolom 3 
  • Kolom 1Kolom 2Kolom 3