26 juli 2020

Seniorweb – foto’s overzetten

Foto’s overzetten van iPhone naar computer (Windows 10)

Foto’s overzetten van iPhone naar computer met Windows 10Zet foto’s en video’s van een iPhone over naar een Windows 10-computer. Zo is er een back-up en beschikt u ook op de computer over al het beeldmateriaal.

Back-up foto’s

Met een smartphone maakt u gemakkelijk foto’s en video’s. Vooral omdat het apparaat altijd bij de hand is. Zo ontstaat al snel een schat aan beeldmateriaal die u natuurlijk niet wilt kwijtraken. Het is raadzaam om een back-up te maken van foto’s en video’s die op de iPhone staan. Mocht er iets gebeuren met het apparaat, dan bent u de foto’s niet kwijt. Een bijkomend voordeel is dat de foto’s ook voor ander gebruik, zoals het maken van een fotoboek, op de computer staan. Lees in dit artikel uit hoe u foto’s overzet van de iPhone naar een Windows 10-computer.

Lees verder op de website van Seniorweb