In het kader van de oproep zorg voor elkaar, hebben we (bestuur en enkele vrijwilligers) besloten om al onze leden te gaan bellen, waarom, misschien kunnen we ergens mee helpen, misschien alleen luisteren. Maar we gaan u niet bezoeken.

Ook de KBO Brabant zit niet stil, ze hebben belcirkels ingesteld aanmelden kan via 073-644 40 66 lees verder hoe het werkt

Tijdens onze laatste  bestuursvergadering is besloten het advies van de KBO-Brabant en RIVM op te volgen en al onze activiteiten tot 1 juni te annuleren, waar nodig krijgen leden bericht.

Overwegingen daarbij:

• de verspreiding van het virus in vooral onze provincie Noord-Brabant;
  • de kwetsbaarheid van vooral ouderen en chronisch zieken;
  • het advies van het RIVM aan mensen om bij verkoudheidsverschijnselen thuis te blijven;
  • en het advies aan mensen om ook zonder deze verschijnselen zoveel mogelijk thuis te werken.

Voor de laatste berichten en richtlijnen van de gemeente Helmond, kunt u terecht op corona