Kloosterdag 12 oktober Helvoirt

Een dag van luisteren, gesprek en vieren

De werkgroep Identiteit & Zingeving organiseert samen met theoloog dominicaan Stefan Mangnus de ‘Kloosterdag’.

In Bezinningscentrum Emmaus, het voormalige missiehuis van de paters SVD in Helvoirt.

‘Als senior gelovend in het leven staan’

Hoe ouder worden, zingeving en geloven met elkaar in verband staan, is niet gemakkelijk onder woorden te brengen. Toch is het voor ieder belangrijk om stil te staan bij wat er leeft in het hart bij het groeien in jaren.

Op deze dag zijn er verscheidene lezingen omtrent ouder worden, zingeving, geloofsontwikkeling en het beleven van geloven in deze tijd.

• 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
  • 10.30 uur   Lezing: Senior zijn, zingeving en levensmoed
  • 11.30 uur   Reflectie en gesprek
  • 12.00 uur   Meditatief moment
  • 12.30 uur   Gezamenlijke lunch
  • 13.15 uur   Lezing: Ouder wordend steun ervaren in je christen zijn.
  • 14.15 uur   Reflectie en gesprek
  • 15.00 uur   Viering in de kapel
  • 15.30 uur   Napraten met een drankje
  • 16.00 uur   Afsluiting van de dag

Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15, Helvoirt.

Kosten en betaling, per persoon
De kosten bedragen 25 euro voor lunch, koffie/thee en drankje na afloop. Deze kunt u voldoen via betalingssysteem Mollie. Dat werkt als volgt: na aanmelding hieronder en na versturen van uw gegevens, krijgt u een tekst te zien, met ‘klik hier’. Door te klikken komt u bij betalingssysteem Mollie. Mocht dat niet lukken, dan is er nog de mogelijkheid om het gewoon over te maken. In de mail die u ontvangt met een afschrift/bevestiging van uw inschrijving, melden wij ook het rekeningnummer. Graag per persoon aanmelden en betalen.

Dat kan hieronder.
U ontvangt een afschrift/bevestiging van uw ingevulde gegevens via uw e-mail.

Vragen?
Heeft u nog vragen, bel ons dan op 073 – 644 40 66.

Kloosterdag 12 oktober 2022 Helvoirt
  • (Niet-leden hoeven dit niet in te vullen)