Gebruikers van internet en e-mail opgelet!

Beste lid van KBO Baarle,

Op dit moment zijn wij bezig met het verzamelen van e-mailadressen van onze leden. Dat is een uitvloeisel van ons activiteitenprogramma 2017.

Onze vereniging telt momenteel bijna 800 leden. Van 310 daarvan hebben wij al een e-mailadres. Van deze leden kregen wij toestemming om dat te gebruiken voor het verzenden van nieuwsbrieven en dergelijke.

De bedoeling is dat we over een tijdje via de mail nieuwsbrieven en andere informatie van KBO Baarle (die u tot nu toe meestal ontvangt bij de ONS), naar onze leden gaan versturen.

Dat betekent voor ons als KBO veel minder werk en minder kosten.

Er zijn ongetwijfeld nog veel meer leden die e-mail als communicatiemiddel gebruiken. Daarom zouden wij het fijn vinden als wij ook hun e-mailadres zouden ontvangen en mogen gebruiken.

U kunt dat aangeven door een mailtje te sturen. Het e-mailadres is: amoors@planet.nl

De 310 leden van wie wij het e-mailadres al hebben en die al eerder enkele nieuwsbrieven ontvingen, hoeven niet meer te reageren.

U kunt ervan verzekerd zijn dat wij altijd vertrouwelijk met uw e-mailadres zullen omgaan. Wij zullen dat dan ook niet aan derden verstrekken.

Stel dat u op enig moment concludeert dat u liever hebt dat wij uw e-mailadres niet meer gebruiken, geen probleem. U stuurt dan een berichtje met die inhoud naar het e-mailadres: amoors@planet.nl

Ik zorg er dan voor dat uw e-mailadres uit ons ledenbestand wordt verwijderd.

Tot slot.

Leden die géén e-mail hebben, blijven uiteraard de nieuwsbrieven en andere informatie, al dan niet gevoegd bij de ONS, op de gebruikelijke manier ontvangen

Namens ons bestuur zeg ik allen u hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

André Moors