Uitnodiging voor nabestaanden: Deel uw ervaringen met zorg in de laatste levensfase

Het overlijden van een dierbare en de periode die daaraan vooraf gaat, kan een intense ervaring zijn voor alle betrokkenen. Het is belangrijk dat de zorg dan goed geregeld is en dat zorgverleners hierin goed samenwerken. Maar hoe doen we dat?
 Om te leren hoe het nu gaat en wat er beter kan, voert het Erasmus MC een groot onderzoek uit, genaamd ‘Transmurale Samenwerking in de Palliatieve Zorg’ (TSPZ). Zij nodigen nabestaanden uit om ervaringen met zorg in de laatste levensfase te delen. Hieronder volgt de tekst van de uitnodiging om mee te doen.


Wie mag er meedoen?
Heeft u in de afgelopen drie jaar een familielid, vriend, vriendin of kennis verloren en bent u nauw betrokken geweest bij de zorg voor die persoon? Dan kunt u ons helpen de zorg te verbeteren door een vragenlijst in te vullen. Dit kost ongeveer 15 minuten.
Als u de vragenlijst liever op papier invult, neem dan contact met ons op, dan sturen wij u een vragenlijst toe. Invullen kan tot 15 september a.s.

Als u iemand anders kent die de vragenlijst mogelijk in wil vullen, stuurt u dan de link (die hieronder wordt gegeven) aan hem/haar door.

Hoe doe ik mee?
Klik hier om de digitale vragenlijst in te vullen (http://tspz.nl/). Na een beveiligingsvraag komt u bij de enquête.

Heeft u vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met onderzoekers Andrée van der Ark of Marijanne Engel:

Bel ons: 06 – 48 52 09 94, of mail ons: TSPZ@erasmusmc.nl.  Of bezoek de website: www.TSPZ.nl.

 

Hartelijk bedankt voor uw belangstelling!

       

P.S. Bent u zelf patiënt in de laatste levensfase, of bent u werkzaam in de zorg als arts, verpleegkundige of verzorgende? Ook dan kunt u uw ervaringen met ons delen via www.tspz.nl (of neem contact op).


Terug naar de startpagina