Doet u mee met onderzoek van Zorgbelang Brabant?

Zorgbelang Brabant|Zeeland wil graag dat de zorg om mensen draait. Juist nu de zorg verandert. Om dat te bereiken, hebben zij ook úw verhaal nodig.

 

Zij nodigen u uit om de online vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl in te vullen en zo uw situatie (uw ervaringen en kwaliteit van leven) in beeld te brengen. De vragen zijn gericht op het dagelijks leven, gezondheid en hoe u uw zorg en omgeving daarbij waardeert. De anonieme uitkomsten van u en andere inwoners worden onder de aandacht gebracht van uw gemeente.

 

Mijnkwaliteitvanleven.nl is voor:

  • Mensen met een chronische ziekte of beperking                
  • Mensen die door het ouder worden belemmeringen ervaren
  • Mantelzorgers die zorgen voor hun kind, partner of ander familielid of bekende
  • Iedereen die nadenkt over een gezonde leefstijl

 

Persoonlijk overzicht
Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u een persoonlijk overzicht met daarin uw eigen uitkomsten. Hiermee kunt u goed voorbereid in gesprek met familieleden, zorgverleners of iemand van de gemeente.

 

Klik hier om uzelf aan te melden voor Mijnkwaliteitvanleven.nl. De vragenlijst ontvang u per e-mail.

 

Mocht de link niet werken kopieer dan deze link naar de adresregels van uw browserbalk: https://profiel.mijnkwaliteitvanleven.nl/registreren/?utm_source=zbnl-zuid&utm_medium=website&utm_campaign=zorgbelang-zuid

 

Als u nog vragen heeft over Mijnkwaliteitvanleven.nl of hulp nodig hebt bij het invullen van de vragenlijst, laat het dan weten aan Hester Mutzri: hmutzri@zorgbelang-brabant.nl

En voel u vrij om deze uitnodiging ook door te sturen naar mensen in uw netwerk die hun verhaal willen delen of inzicht willen krijgen in hun persoonlijke situatie.

 


Terug naar de startpagina