Met korting naar '3 Musketiers, de Musical' in oktober en november

Voor leden van KBO Afdelingen van KBO-Brabant is er de mogelijkheid om met korting musical 'De drie musketiers' te bezoeken.
Per voorstelling zijn er in ieder theater van de tour (m.u.v. 6 okt en 17 nov) maximaal 50 kaarten beschikbaar gesteld - normale prijs € 34,75 - voor € 27,50. Tevens krijgt men er een full color programmaboek bij. Voorstellingen in Oss, Veghel, Waalwijk, Veldhoven en Breda.

Met de volgende kortingscode krijgen KBO-leden € 7,25 korting (ruim 20 %) op een kaartje: KBO235081

Bestellen kan via: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/bmt/

 

Het verhaal
Met 3 Musketiers, de Musical wordt u mee terug genomen naar het begin van de 17e eeuw. De musical vertelt het romantische verhaal van de jonge D’Artagnan, die zijn ouders verlaat om carrière te maken aan het hof van Franse koning Louis de XIII. Onderweg naar het hof treft hij de lieftallige Constance, op wie hij op slag verliefd wordt. Ook ontmoet hij drie musketiers en samen met hen begint een groots en meeslepend avontuur.
Met een triomfantelijk en tegelijkertijd diep triest einde is het een gevarieerde musical vol romantiek, actie, intriges en dramatiek. De door een live-orkest gespeelde muziek werd geschreven door het Nederlandse duo Bolland en Bolland, onder meer bekend van hits als Rock Me Amadeus en In The Army Now.
3 Musketiers, de Musical is de meest recente toevoeging aan de rijke geschiedenis van Het Brabants Muziek-Theater, na eerdere successen met bekende musicals als Jesus Christ Superstar, Aïda, Evita en Titanic. Deze laatste productie werd in 2017 bekroond met twee prestigieuze Amateur Musical Awards: Beste Musical Drama en Beste Mannelijke Hoofdrol Drama. Laat u opnieuw door ons verrassen bij 3 Musketiers, de Musical.


Terug naar de startpagina