Uitnodiging Culturele Middag in Alphen

Bron foto: Jac Reijns Staalconstructie Alphen

Beide KBO-kringen bestaande uit de afdelingen Chaam, Ulicoten, Alphen, Galder/Strijbeek en onze vereniging, nodigen U van harte uit voor de culturele middag.

Deze vindt plaats op woensdag 7 november 2018 in het cultureel Centrum Den Heuvel in Alphen.

Het programma begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Een kleine commissie heeft de middag samengesteld en de eigen leden van elke afdeling dragen een cultureel steentje bij in de vorm van sketches, zang, muziek en dans.

We kunnen hierdoor een leuk gevarieerd programma aanbieden tijdens een gezellige middag.

Tijdens de pauze wordt U gratis koffie of thee aangeboden.

Je kunt je voor deze middag tot en met dinsdag 30 oktober aanmelden via e-mail of telefoon bij:
Cor Neelen: c.neelen@kpnmail.nl of 06-10389684 of een briefje afgeven op adres: Rector van den Broekstraat 1-25 met je naam en de vermelding ‘Culturele Middag’.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur                                           Welkom door De Heer Ad Coenraads

13.30 uur  Galder/Strijbeek               Ouderenkoor “De Grensklanken” o.l.v. accordeonist Jos Bleukens
14.00 uur  Baarle-Nassau                  Line-dance o.l.v. Fina Peeters

14.30 uur  Ulicoten                            Parochiekoor o.l.v. Danny Pals

15.00 uur  Pauze                               Er wordt koffie/thee geschonken in de Biljartzaal
15.30 uur  Alphen                              Volksdansen o.l.v. Mevrouw Corstens

16.00 uur  Chaam                             Chaamer Kapel

16.30 uur                                          Afsluiting van de middag