Opnieuw minicursus veilig internetbankieren

 

Opnieuw minicursus veilig internetbankieren

 

 

De laatste tijd horen we weer regelmatig dat er opnieuw belangstelling is om via de Rabobank uitleg te krijgen over internetbankieren.

Bovendien is de website van de Rabobank recent veranderd en dat geeft soms ook verwarring voor de mensen. 


We hebben bij de Rabobank gepolst of men bereid is om jullie weer (kosteloos) wegwijs te maken op hun website en het internetbankieren.

Uiteraard doen ze dit graag voor onze leden, die niet zo goed thuis zijn in internetbankieren.

Voorwaarde is wel dat je klant bent bij de Rabobank. 

De minicursus wordt op de Rabobank gegeven door medewerkers van de bank aan de Singel in Baarle-Nassau en zal 1 tot 1,5 uur van je tijd in beslag gaan nemen.

In deze cursus krijg je persoonlijk alle aandacht.

Je geniet uiteraard van de privacy die daar geboden wordt. 

Heb je interesse om (nogmaals) deze minicursus te gaan volgen, zodat je duidelijk wegwijs gemaakt wordt door de Rabobank?


Meld je dan aan vóór 15 november aanstaande.

Dat kan door een mailtje te sturen naar: liesvanmoorsel49@gmail.com

Een andere mogelijkheid is om een briefje te sturen naar, dan wel in de brievenbus te stoppen bij Lies van Moorsel, Generaal Maczeklaan 2 e, 5111 XC Baarle-Nassau. 


Vermeld in de e-mail of het briefje je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.Je wordt te zijner tijd door personeel van de Rabobank van de exacte planning van de minicursus op de hoogte gebracht.


De Rabobank stelt voor om dan je eigen smartphone, tablet of laptop mee te nemen, zodat je met je eigen apparatuur bij hen kunt oefenen.

Na de vorige minicursus was er een bloemetje voor Monique en Eefje van de Rabobank als dank voor de uitstekende organisatie
 


Terug naar de startpagina