4 juli 2019

Wandelen of fietsen 27 juli

Voor het derde jaar op rij organiseren de ANWB, Stichting Brabantse Natuurpoorten en KBO-Brabant vier fiets- / wandeldagen bij Brabantse Natuurpoorten. Iedereen is welkom mee te komen doen en te genieten van de prachtige zomerse natuur in Brabant. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De fiets- en wandeldagen vinden plaats op vier zaterdagen, te weten 6 juli, 27 juli, 17 augustus en 7 september en er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Voor KBO leden en/of ANWB leden ligt voor de deelnemers een goodiebag klaar. Indien gewenst kun je mee wandelen met een gids of mee fietsen met een ANWB vrijwilliger. De afstanden van de fietsroutes variƫren van 25 tot 40 km. Die van de wandelroutes van 4 tot 10 km.

Data en locaties

• Zaterdag 6 juli – Natuurpoort Nederheide – Milheeze
  • Zaterdag 27 juli – Natuurpoort Visdonk – Roosendaal
  • Zaterdag 17 augustus – Natuurpoort De Malpie – Valkenswaard
  • Zaterdag 7 september – Natuurpoort TerSpegelt – Eersel

Voor meer informatie over de fiets- / wandeldagen: klik hier.