17 november 2020

Brabantse Stijlprijs 2021

Maandag 16 november lanceerde gedeputeerde Erik Ronnes (Ruimte en Wonen) De Brabantse Stijlprijs 2021 tijdens de opening van de Brabantse Week van het Wonen.

De provincie Noord-Brabant gaat voor De Brabantse Stijlprijs 2021 ‘Een thuis voor iedereen!’ op zoek naar vormen van wonen die net even anders zijn. Die inspelen op de behoeften van deze tijd. Initiatieven waar samen – leven een belangrijke rol speelt en waarbij iedereen kan meedoen. Betaalbaar en met oog voor omgeving en medemens! De provincie nodigt u graag uit om een bijdrage te leveren aan deze editie van de Stijlprijs.

Want wat vindt u een bijzonder project: Waar bent u trots op en welk initiatief in uw gemeente is een echt thuis voor mensen? Denk aan vernieuwende woonprojecten zoals groepswonen voor ouderen, woningen waar een mantelzorger bijvoorbeeld in huis woont, tijdelijke woningen in lege panden of met een woongroep klein wonen in eigen ‘tiny houses’.

De provincie is benieuwd naar unieke woonverhalen. Heeft u zo’n project waar een droom werkelijkheid wordt of is geworden? Doordacht, creatief en origineel, dat zorgt voor een bijzondere vorm van wonen met elkaar? Dan verdient die misschien wel De Brabantse Stijlprijs 2021! Kijk naar de voorwaarden en zend het project uiterlijk vrijdag 12 februari 2021 in via www.brabant.nl/stijlprijs!

 

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.