13 augustus 2020

Enquête beeldbellen

Hoe denkt u over digitalisering in de zorg?
Doe mee aan een enquête over beeldbellen

Naar het spreekuur van de huisarts of toch maar een beeldbel-afspraak? Een bezoek aan de fysiotherapeut of filmpjes opgestuurd krijgen van de oefeningen die je moet doen? Dit zijn sinds de corona-crisis plotseling dagelijkse keuzes.

Vooral voor senioren zijn dit grote veranderingen. Zij maken meer gebruik van gezondheidszorg, en relatief minder van digitale middelen. Daarom willen wij graag weten wat ú vindt van deze ontwikkelingen. Samen met journalisten van ‘Spot on Stories’ onderzoekt KBO-Brabant de effecten van de corona-crisis op de digitalisering in de zorg.

Heeft u ervaring met beeldbellen in de zorg? Of heeft uw hulpverlener u gevraagd om mee te doen? Welke plus- en minpunten ziet u? Denk mee en vul de enquête in! We zijn benieuwd naar uw ervaringen met beeldbellen met zorgverleners. In verband met een groot onderzoek is het belangrijk om hier een goed beeld van te krijgen.

De gegevens verwerkt ‘Spot on Stories’ in journalistieke stukken en kan KBO-Brabant gebruiken bij contact met zorgverleners en beleidsmakers.

U kunt de vragenlijst invullen door deze link te volgen. Als u vragen hebt over het onderzoek of meer wilt weten over digitalisering in de zorg kunt u contact opnemen met Marieke Pette, beleidsmedewerker, mpette@kbo-brabant.nl.

Afdelingsbestuurders: wilt u dit verzoek (nogmaals) ook onder uw leden uitzetten? Hoe meer mensen meedoen, hoe beter zicht wij krijgen op de stand van zaken!

En degenen die al hebben meegewerkt: hartelijk dank!

 

Aanmelden nieuwsbrief Ons Actueel?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.