21 september 2020

Ervaringen digitale zorg

Wat zijn uw ervaringen met digitale zorg?

De digitale zorg heeft zich door Corona veel sneller ontwikkeld. Zorgbelang Brabant | Zeeland doet hiernaar onderzoek. Wat zijn uw ervaringen hier eigenlijk mee? Vul de vragenlijst in zodat een goed beeld verkregen wordt van die ervaringen. Alleen dan kan de digitale zorg verbeterd worden

De laatste maanden is digitale zorg in een stroomversnelling geraakt. In sommige gevallen scheelt het zorggebruikers tijd, bijvoorbeeld wanneer u online een afspraak kunt inplannen en niet aan de telefoon hoeft te wachten. Zorgbelang Brabant | Zeeland wil graag in beeld krijgen wat uw ervaring is met alle vormen van digitale zorg. Of het ook echt voordelen heeft voor zorggebruikers en waar nog de verbeterpunten zitten voor de zorgaanbieders. De resultaten worden ook teruggekoppeld aan de zorgaanbieders.

Het kost ongeveer 15 minuten om de vragenlijst in te vullen. Met de uitkomsten kunnen we met z’n allen zorgen voor betere en bredere beschikbaarheid van digitale zorg. Kent u mensen die gebruik maken of hebben gemaakt van digitale zorg, stuur dan dit bericht door! Dank u wel.

Klik hier om doorgeleid te worden naar de vragenlijst.

Dit onderzoek is onderdeel van eHealthMeetlat.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief Ons Actueel?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.