5 juni 2019

Golfen in de Spaanse zon

Combineer de Spaanse zon met wellness, lekker eten en… 27 holes! Maak samen met KBO-Brabant en OAD een vijfdaagse golfreis naar het Spaanse Costa de la Cruz, waarbij cultuur, sportiviteit en genieten centraal staan.

Tijdens de reis verblijft u in het luxe Islantilla Golf Resort, met zwembaden, wellness, fitness, uitstekende restaurants en natuurlijk een golfbaan. Deze telt maar liefst 27 holes en bestaat uit drie banen. U heeft volop gelegenheid de dagen sportief door te brengen op de golfbaan, maar u verkent ook de omgeving onder leiding van een Oad-reisbegeleider. Die laat u de mooiste plekjes zien van de historische steden Sevilla en Huelva. U bezoekt onder andere de op drie na grootste kathedraal van de wereld in het bruisende Sevilla. En u gaat naar het centrum van Huelva, dat helemaal in het teken staat van ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus. Naar verluidt maakte Columbus meermaals reizen vanuit de haven van deze stad.

Oad stelt deze reis speciaal samen voor leden van KBO-Brabant. Reisperiode: vrijdag 18 tot en met dinsdag 22 oktober 2019. Inclusief retourvlucht van Eindhoven naar Sevilla. Kijk voor meer informatie op www.oad.nl/KBOgolf