21 november 2019

Handtekeningenactie

In korte tijd hebben al 59.201 mensen het manifest ‘Kom in actie voor uw pensioen’ getekend. De boodschap van deze actie aan het kabinet is: stop met het arm rekenen en pas een hogere rekenrente voor pensioenfondsen toe. Dan zijn kortingen op de pensioenen niet nodig – ook niet over een jaar – en kan er zelfs in veel gevallen geïndexeerd worden. Minister Koolmees van Sociale Zaken nam de 59.201 handtekeningen op 20 november  symbolisch in ontvangst in een zonovergoten Den Haag. Tientallen mensen waren bij de overhandiging aanwezig.

De handtekeningenactie van Omroep MAX, 50PLUS, SP, PVV, Forum voor Democratie, DENK, KBO-PCOB, KBO-Brabant, Stichting Pensioenbehoud, Vereniging Pensioenverlies, PVGE en Vereniging Woekerpolis gaat door totdat aan de oproep ‘Realistische rekenrente NU’ gehoor is gegeven. De bijna zestigduizend handtekeningen zijn dus slechts een tussenstand!

Klik hier om een filmpje op Youtube te bekijken van de overhandiging aan minister Koolmees.
Klik hier voor een uitgebreider bericht op de website van 50+.