23 november 2020

Hulp bij een geldmaat

Geldmaat introduceert met ‘geldmaat plus assistentie’ een service voor iedereen die het lastig vindt om zelfstandig geld op te nemen of te storten. Geldmaat plus assistentie is beschikbaar bij een aantal geselecteerde winkels van Primera, Bruna en The Read Shop.

Medewerkers van deze winkels helpen gebruikers van de geldautomaten door hun vragen over de werking van de automaten te beantwoorden. Straks, als de anderhalve-meter samenleving verleden tijd is, helpen de medewerkers ook de klant door samen de automaat te bedienen.

De winkels die de assistentie bieden zijn te vinden in de locatiewijzer op Geldmaat.nl. Binnenkort zijn de winkels ook herkenbaar aan de gele geldmaatsticker op de deur of de etalage met daarop: ‘geldmaat opnemen storten plus assistentie’:

Inmiddels zijn er ruim 200 ‘geldmaten plus assistentie locaties’ aanwezig. De komende maanden werkt Geldmaat verder aan het plaatsen van ‘geldmaat plus assistentie’ in de winkels om zo uit te komen op circa 400 geldmaat plus assistentie locaties verspreid over Nederland.

De dienst ‘geldmaat plus assistentie’ bestaat uit twee delen. Enerzijds bieden de winkeliers en medewerkers van de ‘geldmaat plus locatie’ hulp aan, door samen met de klant de geldautomaat te bedienen. Anderzijds bieden zij hulp op afstand: zij beantwoorden allerlei vragen over bijvoorbeeld de werking van de automaat en het opnemen of storten van biljetten.

Handleiding geld opnemen
Op de website Geldmaat.nl staan een handleiding en een video waarin stap-voor-stap duidelijk is uitgelegd hoe onze geldmaten werken.

 

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.