19 juli 2021

Iedere WC telt!

Praktijkverhalen gezocht

Zoals u wellicht weet is KBO-Brabant partner van de Toiletalliantie. Dit is het samenwerkingsverband van uiteenlopende maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor meer openbare en opengestelde, toegankelijke toiletten. KBO-Brabant vindt meer geschikte toiletten belangrijk. Want veel mensen, jong en oud(er), ziek en gezond, blijven regelmatig toch maar liever thuis als er geen toiletten beschikbaar zijn onderweg naar hun bestemming.

Herkent u dit? Heeft u een ervaring uit de praktijk en wilt u hierover vertellen? De Toiletalliantie wil zoveel mogelijk praktijkverhalen verzamelen om duidelijk te maken dat aanwezigheid van voldoende geschikte openbare toiletten voor iedereen belangrijk is. Als u erover wilt vertellen en het prima vindt dat uw verhaal wordt gepubliceerd, bijvoorbeeld op de website, dan kunt u contact opnemen met Suzanne Vrielink, projectleider Toiletalliantie, e-mail: suzannevrielink@mlds.nl. Voor telefonisch overleg kunt u Edith Mostert bellen, 073 – 644 40 66. Doe mee! Want iedere wc telt!

Toiletalliantie in een nieuw jasje want ‘Iedere WC Telt’

De Toiletalliantie gaat verder onder een nieuwe naam, mét een nieuwe website en een nieuwe huisstijl. Waarom? Omdat deze nieuwe naam precies de lading dekt waar de Toiletalliantie voor staat. Meer openbare, opengestelde en toegankelijke toiletten. Iedere wc extra telt. Vandaar de nieuwe naam: Toiletalliantie, Iedere WC Telt. Ook zijn we trots op onze ambassadeur Catherine Keyl. Samen met de alliantiepartners blijft de MLDS strijden voor onze missie: in 2023 zijn er voldoende openbare toiletten in Nederland. Vanaf vandaag, 19 juli, is de nieuwe website live. Neem snel een kijkje via www.iederewctelt.nl.

 

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.