5 juni 2019

Jazz in Duketown

Dansmiddag voor senioren op 8 juni. Elk jaar wordt tijdens het Pinksterweekend het vierdaagse festival Jazz in Duketown gehouden in de hoofdstad van onze provincie: ‘s-Hertogenbosch. Dit jaar organiseert de stichting Jazz in Duketown samen met KBO-Brabant voor het eerst een speciale Jazz-dansmiddag voor senioren.

Zaterdag 8 juni bent u van harte welkom in Pand 18 in de Sint Jozefstraat, hartje stad. Wellicht kent u het historische pand niet alleen van de buitenkant; ooit was er namelijk de lagere school St. Aloysius gehuisvest en later de ivo-mavo. U kunt dansen op de livemuziek van The very interezting Mieke van Roetetum swingjazz combination. Zij spelen swingjazz op het snijvlak van spanning en ontspanning, die zich goed leent om gezellig op te dansen. Bezetting: Piet Maas bas, Toer Greve gitaar, Thijs Bastiaans slagwerk, Ben Coenraads sax, Frans Jan Lathouwers, trompet zang. Ook Lindy Hop Vereniging JazzOut is van de partij. Lindy Hop is een energieke, vrolijke en sociale Swing dans uit de jaren dertig en veertig. Mocht u de Jazz-danspasjes niet (meer) beheersen, met de dansleraren van JazzOut heeft u ze zo (weer) te pakken. De dansmiddag voor senioren is – na aanmelding – gratis toegankelijk. Op vertoon van uw KBO-Brabant lidmaatschapspas ontvangt u bovendien twee consumptiebonnen. Maar wacht niet te lang met aanmelden, want er kunnen maximaal 150 mensen deelnemen!

Datum: 8 juni 2019.

Tijd: Van 14.00 tot 16.30 uur.

Adres: Pand 18, Sint Josephstraat 18, 5211 NJ ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden: Klik hier.