16 november 2020

KBO-Brabant steunt zorgverleners

De tweede golf van de coronapandemie vraagt veel van ons allemaal, maar zeker van artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals. Velen van hen zijn nog nauwelijks bijgekomen van de eerste golf en nu moeten ze vol aan de bak in de tweede. Daarbij krijgen ze helaas ook nog in toenemende mate te maken met intimidatie en agressie van een kleine groep mensen. Dat vraagt heel veel van hen.

We moeten ze steunen. Door ons aan de voorzorgsmaatregelen te houden, zodat er zo min mogelijk mensen ziek worden en zoveel mogelijk van de gewone zorg kan doorgaan. Houd afstand, beperk verplaatsingen en contacten, werk thuis, was je handen en draag in publieke ruimtes een mondkapje. Het grootste deel van Nederland doet dat gelukkig ook!

En door te laten zien dat we achter ze staan, zoals ook in de eerste golf gebeurde toen we massaal applaudisseerden. Voorzitter Leo Bisschops is begonnen en spreekt zijn steun uit aan de campagne #Ditismijnzorg.

 

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.