16 december 2020

Kerstshow Ouderenfonds

Met een speciale kerstshow brengt het Ouderenfonds dit jaar de kerstmagie bij ouderen thuis. Met een optreden van operazangeres Francis van Broekhuizen en een duet van Dennis van Aarssen en Lisa Lois. Verder is oud-nieuwslezers Noraly Beyer te gast en hoort u alles over de kersttradities. De presentatie is in handen van Vivian Slingerland, bekend van Koffietijd.

Ook het traditionele kerstconcert vanuit het Concertgebouw is dit jaar thuis te zien en te beluisteren. Het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt de (kerst)sterren van de hemel!

De kerstshow is te zien op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 december, om 16.00 uur via de website van het Ouderenfonds, Ziggo TV – televisiekanaal 13 en Beleef KPN – televisiekanaal 41.

Het kerstconcert is te zien op vrijdag 25 december om 11.00 uur via Ziggo TV – televisiekanaal 13 en op vrijdag 25 en zaterdag 26 december om 11.00 uur via Beleef KPN – televisiekanaal 41 en op de website van het Ouderenfonds.

Klik hier voor bekijken via de website van het Ouderenfonds (wordt actief op moment van uitzending).