16 juni 2020

Start online training

Vrijwillige ouderenadviseurs (VOA’s) en cliëntondersteuners (CO’s) van KBO-Brabant volgden op 15 juni de eerste online training ‘huisbezoek op afstand’.  Onder leiding van Arianthe Oudshoorn, en met acteur Renze Arnold in de rol van cliënt, konden vrijwillige ouderenadviseurs en cliëntondersteuners oefenen met gespreksvoering ‘op afstand’. Voor een aantal deelnemers was het de eerste keer dat ze met Zoom werkten. Voor iedereen een bijzondere ervaring!

Op basis van deze proefsessie bekijken de projectleiders VOA en cliëntondersteuning van KBO-Brabant of en hoe in de toekomst vaker online trainingen gegeven kunnen worden. Uiteraard is persoonlijk contact heel belangrijk en dat geldt ook voor persoonlijke nascholing. Online kan wel een goede aanvulling zijn en het is zeker efficiënt. We houden VOA’s en cliëntondersteuners op de hoogte; suggesties en adviezen zijn welkom!

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.