18 februari 2021

Ons Zomerfair 2021

Er weer lekker op uit, wat hebben we daar zin in! In de hoop dat we het coronavirus tegen die tijd onder controle hebben, wil KBO-Brabant een Ons Zomerfair organiseren. We hebben verrassend veel ambachtelijke talenten in onze achterban. In het artikel op pagina 30 van Ons februari 2021 ziet u enkele voorbeelden. Of neem een kijkje op de website van Onsmagazine.nl, voor dezelfde voorbeelden:

Bert van  Houten met zijn miniatuurattracties
Suzan Sijmonsma die hout bewerkt
Paula van Baal die iconen schildert

 

Doe ook mee!
Na zo’n lang isolement willen we er deze zomer een echt feestje van maken: op een mooie locatie met eten en drinken, muziek, gezelligheid, veel standhouders én bezoekers. Bent u lid van KBO-Brabant en wilt u uw werk voor een groter publiek exposeren en wellicht verkopen? Meld u dan aan door hier te klikken. Het verplicht tot niets, dit is een eerste inventarisatie. Bij voldoende aanmeldingen gaan wij aan de slag met het organiseren en nemen wij contact met u op.

Indien u wel creatief maar niet digitaal bent, bel dan naar Jacquelien Cuppers van KBO-Brabant: 073 – 644 40 66.

Deadline voor aanmelding: 15 maart 2021. Klik hier.

 

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.