16 november 2020

Rondetafelgesprek pensioenakkoord

Op woensdag 4 november hield de Tweede Kamercommissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid rondetafelgesprekken  over het Pensioenakkoord. Hiervoor waren seniorenverenigingen KBO-Brabant en ANBO  uitgenodigd. Namens KBO-Brabant nam ons kaderlid drs. Rob de Brouwer hieraan deel. De gesprekken waren uitsluitend online te volgen; de publieke tribune is momenteel gesloten.

Deel 1 van deze gesprekken had op 3 november zullen plaatsvinden, maar was uitgesteld. Ze staan nu ingepland voor 24 november.

Dinsdag 24 november van 17. – 20.00 uur, deel 1
Deze rondetafelgesprekken waren uitgesteld, maar vinden nu op dinsdag 24 november plaats. Gepland zijn gesprekken met o.a. Koepel Gepensioneerden en KBO-PCOB. Klik hier voor de informatie op de website van de Tweede Kamer. Klik hier om de gesprekken terug te kijken.

Woensdag 4 november van 10.00 – 18.00 uur, deel 2, reeds geweest, terugzien mogelijk
Met o.a. KBO-Brabant en ANBO. KBO-Brabant stond gepland voor 16.05 uur. Rob de Brouwer lichtte ons standpunt toe. Klik hier voor het programma, de convocatie en voor alle bijbehorende position papers. U kunt via deze zelfde link de uitzending terugzien.

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.