16 november 2020

Rondetafelgesprek pensioenakkoord

Op woensdag 4 november hield de Tweede Kamercommissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid rondetafelgesprekken  over het Pensioenakkoord. Hiervoor waren seniorenverenigingen KBO-Brabant en ANBO  uitgenodigd. Namens KBO-Brabant nam ons kaderlid drs. Rob de Brouwer hieraan deel. De gesprekken waren uitsluitend online te volgen; de publieke tribune is momenteel gesloten.

Deel 1 van deze gesprekken had op 3 november zullen plaatsvinden, maar was uitgesteld. Ze staan nu ingepland voor 24 november.

Dinsdag 24 november van 17. – 20.00 uur, deel 1
Deze rondetafelgesprekken waren uitgesteld, maar vinden nu op dinsdag 24 november plaats. Gepland zijn gesprekken met o.a. Koepel Gepensioneerden en KBO-PCOB. Klik hier voor de informatie op de website van de Tweede Kamer. Daar komt een link  om de gesprekken live te volgen en om naderhand de gesprekken terug te kijken. Zodra stukken beschikbaar zijn worden die erop geplaatst.

Woensdag 4 november van 10.00 – 18.00 uur, deel 2, reeds geweest, terugzien mogelijk
Met o.a. KBO-Brabant en ANBO. KBO-Brabant stond gepland voor 16.05 uur. Rob de Brouwer lichtte ons standpunt toe. Klik hier voor het programma, de convocatie en voor alle bijbehorende position papers. U kunt via deze zelfde link de uitzending terugzien.

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.