27 augustus 2020

Senioren en Veiligheid

Samen zorgen we ervoor dat criminaliteit niet loont. Daarom start op 1 september vanuit het ministerie van Justitie en Veiligheid in samenwerking met andere partijen de campagne Senioren en Veiligheid. Senioren krijgen concrete tips om te voorkomen dat ze slachtoffer worden en over wat ze moeten doen als het wel gebeurt. Onder de slogan ‘Maak het oplichters niet te makkelijk’ wordt gedurende vier weken aandacht besteed aan verschillende vormen van criminaliteit: meekijken bij pinnen, babbeltrucs, hulpvraagfraude (via bijvoorbeeld WhatsApp) en phishing. KBO-Brabant doet van harte mee!

Wij hebben een speciale pagina op de website ingesteld met informatie over de campagne. Wij nodigen al onze Afdelingen uit om deze te delen via hun nieuwsbrieven en/of websites, zodat zoveel mogelijk senioren op de hoogte raken van de praktijken van oplichters.

KLIK HIER  voor de pagina.

 

Aanmelden voor nieuwsbrief Ons Actueel?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.