26 november 2020

Subsidie Kerstacties Afdelingen

Alle Afdelingen van KBO-Brabant kunnen subsidie aanvragen om een leuke Kerstactie voor leden te bekostigen. Vrijdag 27 november ontvingen wij het heugelijke bericht dat ook het fonds RCOAK een bedrag beschikbaar stelt. Fonds Sluyterman van Loo had ons al eenzelfde bedrag toegezegd. Wij zijn daar erg blij mee! Op deze manier kan er toch op een alternatieve manier iets met Kerst worden gedaan voor leden. Normaliter organiseren bijna alle Afdelingen een Kerstbijeenkomst. Deze ontmoetingen zijn dit jaar niet mogelijk.

Op deze pagina staat alles uitgelegd en kunt u als Afdeling subsidie aanvragen. Uiterste aanvraagdatum: vrijdag 4 december 17.00 uur.

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.