10 maart 2021

Vragenuurtje Vaccinatie 15 maart

Er leven nog steeds veel vragen over de vaccinatie tegen Corona. Daarom organiseerden wij op maandag 15 maart van 19.00 uur – 20.00 uur nóg een online vragenuurtje hierover. Wij doen dat in samenwerking met het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN/De Stem, AD en Catharina Ziekenhuis.

Heidi Ammerlaan, internist/infectioloog, Ed Berends, huisarts/lid van de Raad van Bestuur van SGE en Joost van der Steen, infectieverpleegkundige van GGD Brabant Zuidoost, beantwoordden vragen van kijkers over coronavaccinaties.

Inmiddels is de uitzending achter de rug. Klik hier om hem terug te zien. Er is ook de mogelijkheid om kortere fragmenten terug te zien, klik hier.

 

Nota Bene: Astra Zeneca

Op zondag 14 maart kwam het bericht naar buiten dat het vaccineren met  AstraZeneca (bij huisartsen) op pauze wordt gezet.
Let wel: dit heeft geen gevolgen voor geplande vaccinaties van BioNTech/Pfizer of Moderna bij GGD-locaties. U kunt gewoon naar uw afspraak.

Wilt u  meer informatie over AstraZeneca, kijk dan hier op de website van de Rijksoverheid:

Ik kreeg of krijg een AstraZeneca-prik. Wat moet ik weten over de tijdelijke pauze? | Rijksoverheid.nl

 

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.