Ons

Maar liefst elf keer per jaar (alle maanden, behalve in juli) ontvangt u ons ledenmagazine ‘Ons’, met daarin mooie interviews en reportages, interessante achtergrondartikelen, ontspanningstips en voordeelacties. Zo bent en blijft u op de hoogte van thema’s die van belang zijn voor senioren. Heeft u behoefte aan informatie over een bepaald onderwerp, een klacht of een suggestie? Dan hoort onze redactie graag van u.

Klik  op de afbeelding om eerdere edities van ‘Ons’ te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacquelien Cuppers, redactieons@kbo-brabant.nl, (073) 644 40 66.

Ons Actueel

Elke twee weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief Ons Actueel, speciaal voor kaderleden en andere geïnteresseerden. In de nieuwsbrief vindt u verenigingsnieuws en informatie over ontwikkelingen op het gebied van welzijn, zorg, wonen, mobiliteit, inkomen en pensioen. We nemen u graag  op in onze mailinglist. Aanmelden kan hier.

Wilt u reeds verschenen edities inzien, dan krijgt u via deze link een lijst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Hageman, mhageman@kbo-brabant.nl, (073) 644 40 66.

Bewaar Onsje

In dit handige Onsje is voor u op een rijtje gezet wat KBO-Brabant voor u als lid en voor de lokale KBO-Afdeling doet.

Klik op de afbeelding om het bewaar Onsje te bekijken.

Social media

Wij zijn actief op Facebook en Twitter. Bovendien hebben we een eigen YouTube-kanaal. Klik op de icoontjes voor doorgeleiding.