Ledenmagazine Ons

Ledenmagazine Ons verschijnt elf keer per jaar. Naast onze 130.000 leden bereikt het een groot publiek via wachtkamers van zorgaanbieders, gemeenten, bibliotheken, etc. Het magazine is primair bedoeld voor leden en relaties van KBO-Brabant. Ontwikkelingen op het gebied van inkomen, mobiliteit, wonen, welzijn en zorg komen aan bod, maar ook reizen, cultuur, gezondheid, ontspanning, contactadvertenties en natuurlijk interessante initiatieven en activiteiten van onze eigen Afdelingen. Daarnaast bevat Ons interviews met politici, wetenschappers en bekende Nederlanders. Ons bevat ook een katern met aantrekkelijk ledenvoordeel.

Klik op het plaatje hiernaast om eerdere edities te bekijken.

Social media

KBO-Brabant is actief op Facebook en Twitter. Ook hebben we een eigen YouTube-account met filmpjes en is ons ledenmagazine Ons altijd terug te lezen op Issuu.

Wilt u KBO Actueel ook ontvangen? Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief KBO Actueel

Nieuwsbrief KBO Actueel wordt digitaal verstuurd aan alle bestuurs- en kaderleden van Afdelingen en Kringen van KBO-Brabant, externe relaties en voorts aan eenieder die zich hier gratis op abonneert. Iedere twee weken krijgen onze abonnees een korte update over ontwikkelingen op de beleidsterreinen wonen, mobiliteit, welzijn, zorg en inkomen, over onze projecten en overige activiteiten.
Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief nog niet? Neem contact met ons op, tel: (073) 6444066.