2017-10 Rommelmarkt

Rommelmarkt oktober 2017

De KBO Reusel  heeft al zeven jaar op een rij, met een groot succes, een 85-plus verwendag georganiseerd. Omdat onze leden van 85 jaar en ouder hiervan telkens ontzettend genieten willen wij dat ook in 2018 weer organiseren.

Om dit mogelijk te maken hebben wij op 15 oktober 2017 onze jaarlijkse rommelmarkt georganiseerd in ons ontmoetingscentrum d’n Aachterûm.

De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan dit voornoemde doel.

Wij hebben de activiteit aangemeld bij een nationaal Premieplan waardoor de mogelijkheid bestaat dat de opbrengst verdubbeld wordt.

Het KBO bestuur heeft het afgelopen jaar, voor dit jaarlijks terugkerend evenement, weer veel attributen en boeken bij elkaar gescharreld.

Het zeer uitgebreide aanbod, de belangstelling, en gelukkig ook het aantal kopers, was overweldigend. Om extra inkomsten te verkrijgen werden er ter plaatse overheerlijke wafels gebakken, die bij een kop koffie of thee gretig afgenomen werden. Onder het genot van een glaasje fris, bier of borrel werd er gezellig “op z’n Reusels gebuurt”.

In D’n Aachterûm was het wederom zoals ze hier zeggen “bere gezellig en tot de nok toe gevuld”.

Dit alles maakte ook dit jaar de rommelmarkt tot een groot succes.

Door uw belangstelling en “kooplust” is de 85 plus verwendag 2018 weer veilig gesteld.

Hieronder ziet u nog een foto impressie van de rommelmarkt 2017.

Door een grote groep vrijwilligers zijn alle verzamelde spullen van de zolder gehaald en klaar gezet.

De rommelmarkt werd door veel kopers bezocht. Het was een gezellige drukte.

Ondertussen zijn de dames druk in de weer met het bakken van lekkere wafels

Een gezellige sfeer onder het genot van een drankje en/of wafel

Het bestuur van de KBO wil van deze gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers en bezoekers, ook namens onze 85 plussers, van harte te bedanken voor hun inzet, medewerking en kooplust.

Bestuur KBO-Reusel