2017-4 Onderlinge biljartcompetitie

Onderlinge biljartcompetitie 2016-2017 KBO-Reusel

Na een succesvol verlopen onderlinge biljartcompetitie 2016-2017 werd op vrijdag 21 april 2017, met het uitreiken van de welverdiende trofeeën en met het huldigen van de winnaars,  deze competitie feestelijk afgesloten.

We kunnen weer terug kijken op een mooie en vaak spannende competitie.

Ook de feestavond, die bezocht werd door deelnemers met hun partners, was wederom een succes.

De prijswinnaars van dit jaar waren:

Poule 1                                 Poule 2                                 Poule 3

Nr. 1:  Cor Gevers                           Noud Vosters                       Fons Fonteijn

Nr. 2:  Huub Mollen                         Jan Lemmens                       Henny Lauwers

Nr. 3:  Lau Lavrijsen                        Ad van de Meijdenberg          Frans Verbaandert

Wij feliciteren deze winnaars nogmaals met hun behaalde resultaten.

Hieronder ziet u nog een foto-impressie van de feestelijke afsluiting van de competitie.

Openingswoord door voorzitter Gust Lathouwers                                      De trofeeën voor de winnaars

De trofeeën en prijzen voor de loterij

Overzicht van de aanwezige "feestvierders"

Prijsuitreiking aan de winnaars door Cor Gevers en Hein Kuijken

Verkoop loten en loterij

Dankwoord en attentie voor de scheidende werkgroepleden Cor Gevers
                                                                                                            en Hein Kuijken voor hun jarenlange inzet voor de biljartclub.

Tot slot wil het bestuur van de KBO de vrijwilligers van de werkgroep “Biljartclub D’n Aachterûm”  hartelijk bedanken voor de organisatie en het vele werk voor de uitstekend verlopen competitie en de gezellige afsluitende feestavond.

Ook een dankwoord voor onze barvrijwilligers mag hier natuurlijk niet ontbreken.

Bestuur KBO-Reusel