2017-04 muziekmiddag Grensmuzikanten

Optreden “DE GRENSMUZIKANTEN”

 

Op vrijdag 28 april 2017 hadden wij wederom een leuke muzikale middag op ons programma staan die een volle zaal aanwezigen een ontspannende middag bracht.

Vanmiddag traden de Grensmuzikanten voor ons op. Zij zijn bekend in heel Reusel, ja zelfs tot ver buiten de Kempen. Zij zijn o.a. de initiatiefnemers, oprichters van,  en verzorgen de optredens van het accordeontreffen met vele deelnemers..

De muziekgroep is ontstaan uit muzikanten die zich in hun jeugdjaren veel met de muziek bezig hielden en zich weer aangetrokken voelden tot het vormen van een bandje met accordeon, zang, gitaar, banjo en drums.

Zij brachten een middag vol gezelligheid met hoofdzakelijk Nederlandstalige muziek, meezingers en dansmuziek. Als extra brachten zij een oud lied waarin alle Reuselse bijnamen voorbij kwamen.

Het optreden was zeer variabel van aard. Alle aanwezigen genoten volop.

Hieronder een foto impressie van deze middag.

 

Ook deze muzikale uitvoering kan, gezien de reacties, ook weer als zeer geslaagd beschouwd worden en is voor herhaling vatbaar.

Vanwege het succes en de belangstelling van deze muzikale middagen hebben wij er voor dit jaar 6 geprogrammeerd. (zie hiervoor ons jaarprogramma)

Hieronder volgt nog een korte foto-impressie van deze middag.

 

 

Hartelijke dank aan de Grensmuzikanten en onze vrijwilligers voor het verzorgen van deze middag.

 

KBO-bestuur         

Terug naar de startpagina