Dineren in de Waard

Een warm, liefdevol 2018 wens ik u toe!
Mardon
Kerstdiner in `de Waard` op woensdag 13 december

Zoals elke tweede woensdag van de maand zijn ook vandaag de deuren van het restaurant voor ons geopend en gaan we samen weer genieten van een heerlijk diner. In de zaal staan twee kerstbomen, aan het plafond hangen sterren en het duo Mainstream zorgt vandaag voor een muzikale omlijsting van het geheel. Als ik om me heen kijk zie ik zo´n 80 personen die allemaal een plaatsje hebben gevonden aan één van de grote, ronde tafels. Er wordt gezellig gepraat, hier en daar gelachen en oude bekenden worden warm begroet. De sfeer zit er goed in en eigenlijk is dat altijd wel zo, die 2de woensdag van de maand. Er is een flinke kring vaste gasten en we hopen die kring na vandaag uit te breiden met nog meer enthousiaste mensen die ook  houden van een heerlijk diner, een goed gesprek en een gezellig samen-zijn!
Maar goed, eerst gaan we genieten van deze avond. Ook vanavond deelt Eltjo Roelfsema weer loten uit en de 3 winnaars hebben recht op een gratis etentje op één van onze KBO avonden.

Onder het genot van een drankje maken we een praatje met de mensen om ons heen en dan komt het eerste gerecht: een pasteitje. Dat was voor mij lang geleden en het smaakte heerlijk moet ik zeggen. Het hoofdgerecht bestond uit diverse soorten vlees zoals Bourgondische rib, maar ook heerlijke
stooflapjes en voor de visliefhebbers was er wijting, een heerlijke, zachte vis die vooral bij de Fransen erg geliefd is, maar ook bij ons met veel smaak werd verorberd. Diverse soorten groente, aardappeltjes, saus en sla stonden ook op tafel en het zag er niet alleen heerlijk uit, nee: de smaak was verrukkelijk!!
Na zo'n diner hoort ook een feestelijk grand dessert de avond af te sluiten en dat gebeurde ook. De omelet siberienne, een mooi showstuk inclusief "vuurwerk" werd aan iedereen getoond voor het werd aangesneden.

Naast deze heerlijke "baked Alaska" zoals die ook wordt genoemd staan er ook nog allerlei heerlijke, kleine hapjes klaar en lijnen……, daar doen we vandaag niet aan!!!!

Rond 21.30 uur is er een einde gekomen aan deze feestelijke, super   gezellige, sfeervolle avond. Hopelijk mogen we in januari nieuwe gasten verwelkomen die ook komen genieten van ons maandelijkse KBO diner hier bij de Waard want: hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Dank aan Hans en Anja die ons weer heerlijk hebben verwend,  het bedienend personeel dat zo goed voor ons heeft gezorgd en last but not least Eltjo Roelfsema die weer met de organisatie was belast én drie mensen blij heeft gemaakt met een dinerbon, hier bij De Waard in te wisselen.

Mardon

Exclusief, voor KBO Leden Heesch

iedere 2e woensdag van de maand

kunnen we genieten van een maaltijd in:

Restaurant "De Waard"
Kerkstraat 3 te Heesch