Graag gedaan

Graag Gedaan!

Mensen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Door omstandigheden lukt dat niet altijd en dan is het fijn als familieleden, kennissen of buren willen helpen.

Sommige mensen hebben niet zo'n uitgebreid sociaal netwerk en voor hen kunnen vrijwilligers van Graag Gedaan! misschien iets betekenen.

Het is een samenwerkingsverband van vrijwilligersorganisaties, ouderenbonden en parochies.

Graag Gedaan! kan de volgende diensten leveren:

Boodschappendienst: voor senioren die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn zelfstandig boodschappen te doen.

Huisbezoek: voor een gesprek, wandeling of spelletje.

Erop-uit: U wilt een kijkje nemen bij een activiteit van KBO, Zonnebloem, Horizon of Rigom, maar u vindt het lastig om daar de eerste keer alleen heen te gaan. Een vrijwilliger kan u daarbij vergezellen.

Hand- en spandiensten voor kleine klusjes aan huis die u zelf niet meer kunt.

Begeleiding naar arts of ziekenhuis als u dat moeilijk vindt om alleen te doen.

Neem voor hulp contact op met telefoonnummer 0412-653248.

Dit nummer kunt u ook bellen om u aan te melden als vrijwilliger!