Creativiteit te kijk

Werkgroep Creativiteit te Kijk
Een activiteit van KBO Afdeling Heesch
Tentoonstelling van creatieve werken in ZC Heelwijk, CC de Pas en de bibliotheek van juli tot november 2017

Klik op de rode knop met witte pijl in het midden:

Een activiteit van KBO Heesch

Onderstaande tentoonstelling van werk was te bekijken in ZC Heelwijk en CC de Pas van maart tot en met mei 2017

Klik op de rode knop met witte pijl in het midden:

Creativiteit te kijk voor een nog mooier Heesch.

Wat is er mooier dan dat anderen mee kunnen genieten van jouw creativiteit. Heel veel leden van onze KBO zijn op de een of andere manier creatief in hun vrije tijd.

Ze hebben dat al hun hele werkzaam leven gedaan of zijn soms pas enkele jaren actief met een kunstzinnige hobby bezig.

De werkgroep "Creativiteit te kijk" van onze KBO-Heesch biedt de creatieve leden de mogelijkheid om hun kunstzinnige uitingen te tonen buiten de huiselijke of familiaire kring. In cultureel centrum de Pas en in zorgcentrum Heelwijk worden op diverse wanden werken van onze leden tentoongesteld.

.

Ook zijn er vitrines in de Pas, Heelwijk en de Rabobank waar werk getoond kan worden. Drie keer per jaar wordt er gewisseld en krijgen weer anderen een kans om hun werken te tonen, op uitnodiging van de werkgroep

Wij doen een beroep op de (bij ons nog onbekende creatieve) leden van onze KBO om zich te melden. Er moeten beslist meer mensen zijn die hun werkstukken eens aan een breder publiek willen laten zien. Iedere keer weer ontdekken we nieuwe talenten. Ben jij er ook zo een? Is jouw werk het waard om eens op een openbare plek in het zonnetje gezet te worden ? Hartstikke leuk !!!

Neem dan eens contact op met onze werkgroepleden;

Marina Weigergangs (452432) of Jan v.d.Akker (451671)