Brigde laddercomp

De KBO Bridge Laddercompetitie

 

Mies Spierings wint de 21e Laddercompetitie

Mies Spierings is, met een prachtige gemiddelde score van 63.212% de terechte winnaar geworden van de 21ste Laddercompetitie. Antoon v.d. Kamp en Jan Gloudemans werden twee en drie. Zij scoorden 62.431%. Albert v. Uden en Wim Nijs werden met 62.431% vier en vijf en Maricus de Vries sloot de top zes af met 61.052%.
De acht hoogste scores blijven staan voor de uitslag van de ladder.
Alle bridgers waren twaalf keer aanwezig op de woensdagmiddag bridge-inloop.
Jan kreeg uiteraard een flesje jonge jenever aangeboden
Het was dringen om een plekje het dichtst bij de 50.00%. Uiteindelijk kwam Ria van Hoek met 49.87% daar het dichtst bij. Voor haar ook een attentie en die was er ook voor de laatst geplaatste. Die kreeg bovendien, heel toepasselijk, het boekje Beter Bridge aangeboden.
Voor iedereen was er een consumptie en dat maakte deze middag extra feestelijk.

 

Jan Gloudemans  wint de 20e Bridge ladder

Jan Gloudemans is de terechte winnaar geworden van de twintigste laddercompetitie. Zijn gemiddelde over zijn acht beste scores was maar liefst 64.03%.

 

Tweede werd Mies Spierings met 63.93%, derde Albert van Uden met 63,14%, vierde Paula van de Stappen, haar score was 62.72 en Pieta van Swanenberg maakt met haar score van 62.69% de top 5 compleet. Riet Roosen van Pelt kwam met 49.99 het dichtst bij de 50.00%.

Dat leverde haar een attentie op. Ook voor de laagst geplaatste laatste was er een aardigheidje. Jan ging uiteraard met een flesje jenever naar huis.
Er was natuurlijk  iets extra’s bij de koffie en voor iedereen een consumptiebon!
Nooit was het zo druk op deze woensdagmiddag bridge inloop. Negentwintig paren hadden zich ingeschreven en het werd opnieuw een gezellige middag.

 

Mies Spierings wint de 19e Bridge ladder

Met een geweldig gemiddelde van 68.215% is Mies Spierings winnaar geworden van de ladder.  Op een eervolle tweede plaats staat Albert van Uden met 67.835%.
Een derde en vierde plaats is er voor Antoon van de Kamp en Jan Gloudemans met 64.775%. Mies kreeg een attentie en die was er ook voor Henk van Driel, die met 49.761 het dichtst de 50.00% benaderde. Ook de laagst genoteerde werd niet vergeten. Ook voor hem was er een aardigheidje. Van de twaalf gespeelde middagen tellen de beste acht scores. Kom je altijd, dan vervallen vier slechte(re) scores. Mies Spierings speelde alle middagen mee!
Normaal wordt er een consumptiebon uitgereikt op deze middag.
Door werkzaamheden in onze zaal is dit uitgesteld! Voor inlichtingen over deze KBO activiteit kunt U contact opnemen met:
Willy Muytjens, tel. 0412613417

 

De achtiende laddercompetitie


Voor de derde keer op rij heeft Ans van Zandwijk deze competitie gewonnen. Zij scoorde een gemiddelde van 59.853%. Van de twaalf keer was ze negen keer aanwezig; er viel dus maar een score af. Hetzelfde gold voor Peter van Marrewijk en Willy Muytjens.
Zij werden twee en drie met 59.168%. Ans had geen recht meer op een attentie; die kan slechts een keer per jaar worden gegeven. Antoon v.d. Kamp werd vierde met 58.969% en Antoinette van Lokven en Herman van Hal behaalden een keurige vijfde en zesde plaats: hun score was 58.067. Truus Smits benaderde de 50.00% het dichtst; ook voor haar was er een attentie. Ook de dames die het laatste waren geëindigd kregen een kleinigheidje.
Voor iedereen was er een consumptiebon en uiteraard een extra grote koek bij de koffie.

 

 

Eerdere laddercompetities

 

Terug naar de startpagina