Inloggen? Geef uw E-mailadres door.

HOE LOGT U IN OP HET BESLOTEN GEDEELTE VAN DEZE SITE ?

U bent nu op het openbare deel van de afdelingswebsite. Alleen leden van onze afdeling hebben toegang tot het besloten deel van deze site.

Behoort u niet tot die groep dan hebt u geen toegang.

Om in te kunnen loggen heeft  U een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
Uw gebruikersnaam  is, Uw lidnummer dat vermeld staat op Uw ledenpas (zonder BR) en  een wachtwoord.

U krijgt een wachtwoord door dit eenmalig, via REGISTREREN,  bij de centrale ledenadministratie van KBO-Brabant in Den Bosch aan te vragen.

Onze leden verzoeken wij vriendelijk om hun gebruikersnaam en hun wachtwoord in te vullen, waarna ze toegang krijgen tot de speciaal voor hen gereserveerde pagina’s.

Wachtwoord vergeten?

Volg dan de instructies zoals aangegeven bij het vignet  “inloggen” rechtsboven.

HOE GAAT DAT INLOGGEN als lid ????

Klik bij de startpagina van www.kbo-deurnezeilberg.nl op INLOGGEN (rechtsbovenaan). Er verschijnt een blokje waar U Uw gebruikersnaam en een wachtwoord Kunt invullen.

Hebt u nog geen wachtwoord of bent u dat vergeten dan gaat U dit aanvragen via de optie registreren, in hetzelfde blokje:

Klik op registreren.  Er verschijnt weer een blokje waar om Uw lidnummer en Uw e-mailadres gevraagd wordt. Vul Uw lidnummer in (zonder BR) en Uw e-mailadres in. Het moet dus wel het, op de ledenadministratie, bij Mart Wijnands bekend zijnde e-mailadres zijn, en klik dan op versturen.

De centrale ledenadministratie in den Bosch herkent U aan Uw e-mailadres als KBO-lid en stuurt U automatisch een wachtwoord toe (via uw e-mail) waarmee U dan toegang krijgt tot het besloten gedeelte.

Om uiteindelijk te kunnen inloggen gaat U weer naar de startpagina van
www.kbo-deurnezeilberg.nl, klik weer op INLOGGEN en vul daar uw lidnummer en Uw nieuwe wachtwoord in. Klik daarna op inloggen in hetzelfde blokje. De startpagina van het besloten gedeelte wordt daarna geopend.

Wij hopen dat de nieuwe site een regelmatig bezoek meer dan waard is!

Mocht u aanvullingen, aanpassingen of verbeteringen voor de website hebben geef deze dan door aan ons secretariaat.
Bij voorbaat dank en wij wensen u veel leesgenot op de website.

Namens het bestuur,

Ons Correspondentieadres is.
KBO-Deurne-Zeilberg.
Secretariaat, Mevr. M.A. van der Ven-Vermeer Zeilbergsestraat 115  5751LK  Deurne  0493-311372