KBO Ledenpas

UW S.V.Waalre   (KBO)  LEDENPAS   is geld waard!!!!

De SVW-ledenpas is het bewijs dat u lid bent van de grootste ouderenorganisatie in Nederland.

Samen met 135.000 anderen maakt u de KBO-Brabant tot een sterke en slagvaardige geheel

Een organisatie die naast belangenbehartiging talloze nuttige, leerrijke én gezellige activiteiten biedt. De SVW (KBO)-ledenpas is strikt persoonlijk en kent daarom een uniek lidnummer. Bewaar de KBO-ledenpas goed, want het kan zijn dat er bij bepaalde SVW (KBO)-activiteiten naar gevraagd wordt.

De ledenpas geeft ook toegang tot allerlei landelijke dienstverleningen, en plaatselijke kortingen

zoals de gezondheidstelefoon voor senioren en het Adviserend team van KBO Brabant.

Bij gebruik van deze leden-service kan het zijn, dat naar uw lidnummer wordt gevraagd.

De pas biedt natuurlijk ook toegang tot de diensten van 15-Plus.

Met 15-Plus profiteren leden van 15% korting op allerlei producten en diensten.

Info in het maandblad de "ONS"  of in het plaatselijke nieuwsblad.

Speciaal    Alleen voor SVW (KBO)-Leden bij plaatselijke zaken

kortingen op vertoon van Ledenpas van SVW (KBO)-Waalre

Korting voor S.V.Waalre     (KBO) leden

Welkom bij     "in Lijn"   Afslank en light fitness studio !

Op vertoon van Uw geldige Lidmaatschapskaart

kunt U onbeperkt trainen voor Euro 15,- per maand   (op light fitness apparaten)

Gezellig samen onder begeleiding aan je gezondheid werken.

Open Ma/Di/Wo/Do   van 9.00 uur  tot 11.45 uur  en 17.00 uur  tot 21.00 uur

Open Vrijdag    van 8.45 tot 12.00 uur

Open Zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur

Adres:      Molenstraat 8a, 5581 JV Waalre

Bij Keurin Korting

Rijbewijs keuring voor 70 plusser  voor Euro 25,- of  35,-(in 2017)

VAN HARTEVELD    OPTIEK

Willibrorduslaan 52a

5581 CG  Waalre

Tel.nr: 040 - 2220494

5% Korting op vertoon van Uw geldig KBO - lidmaatschapskaart

**********

CYCLE PASSION  (10 % Korting bij de fietsenmaker)

Fietsenmaker aan de Molenstraat in Waalre (in het pand van de Walra) geeft op vertoon

van uw geldige SVW (KBO)-lidmaatschapskaart 10 % korting, op onderdelen en fiets accessoires.

Telefoonnummer 06 - 42 44 16 55

**********

Arigato -  Shushi en Grill.

Korting van 10% op de diner prijs

bij vertoon van geldig lidmaatschapskaart

Molenstraat 23   Waalre Tel.nr. 040-2217208

Alleen voor SVW (KBO)-Leden ook buiten onze gemeente grenzen

Kortingen op vertoon van Ledenpas van SVW  (KBO)-Waalre

10 tot 15 % korting op  (bekende merken) modeschoenen.

Bij Donders modeschoenen (Stratum) Bus lijn 7  en stopt voor de deur.

Schoenwinkel Donders

Winkelstraat 15

5644 EK  Eindhoven

Tel: 040 21-13137

Kortingen worden niet (extra) gegeven op afgeprijsde artikelen en bij e.v.t andere acties

Health & Sports Club Valkencourt

Kortingen op vertoon van Ledenpas van SVW (KBO)-Waalre

Al vanaf 1 april 2012 is Health & Sports Club Valkencourt een sportieve samenwerking aangegaan met de KBO Waalre.

Leden van de KBO Waalre komen in aanmerking voor 15 % korting op het lidmaatschap en 50 % korting op het inschrijfgeld

bij Health & Sports Club Valkencourt. Deze korting te verkrijgen door tonen van een geldige KBO-Pas

"BETER BED"

Korting van 15%  bij "Beter Bed"  dit bij alle zaken

Wanneer er op de pas zelf foutieve gegevens staan of wanneer u naar een andere afdeling verhuist krijgt u een nieuw pasje. U dient dan uw oude pas in te leveren bij het secretariaat van uw afdeling. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient de pas eveneens daar te worden ingeleverd. Bij verhuizing binnen het werkgebied van uw afdeling krijgt u geen nieuw pasje. U kunt zich voor alle zaken, die van belang zijn voor de ledenadministratie, wenden tot uw afdelings-secretaris. De gegevens van uw KBO-ledenpas worden niet aan anderen verstrekt. Uw privacy is daarmee gewaarborgd. De KBO zal zijn uiterste best doen om uw lidmaatschap naar volle tevredenheid in te vullen.

Voorzitter van het Algemeen Bestuur KBO-Brabant.

KBO-Brabant

U krijgt collectiviteitskorting, bijvoorbeeld op (Zorgverzekeringen en energie) via (Ons energiecollectief en Ons zonnepanelencollectief)

Voor Informatie lees "ONS"of contact KBO-Brabant

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------