Het Trommeltje

HET TROMMELTJE

MEDEDELINGENBLAD VLIERDEN NO. 41 14 NOVEMBER 2018

Kopij voor het volgende nummer: vóór maandag 19 november 18.00 u. naar Schooteindseweg 7A,

of e-mail sturen naar: hettrommeltje@gmail.com Meer info: www.heiligewillibrorddeurne.nl

Zondag 18 november 10.00 uur Woord en Communieviering. Samenzang.

Intentie: Pastoor Piet van Wetten vanwege sterfdag. (10 jaar)

Mededelingen

1. De aanvangstijden van de zondagsvieringen in Vlierden zijn: Eucharistievieringen, als pastoor Janssen naar Vlierden komt, beginnen om 9.00 uur. Woord- en Communievieringen beginnen om 10.00 uur. De aanvangstijden worden elke week in Het Trommeltje vermeld.

2. Intenties voor de vieringen in Vlierden kunt u opgeven: Op zondagen als er een eucharistieviering is, na de viering achter in de kerk, Telefonisch bij een van de leden van de contactgroep. Telefonisch bij het Parochiecentrum in Deurne (0493-312486).

3. Aanmeldingen voor doopvieringen, huwelijken en uitvaarten lopen voortaan via het centrale Parochiecentrum, Visser 2, in Deurne. 0493-312486; info@heiligewillibrorddeurne.nl

4. Rekeningnummers t.n.v. de parochie Vlierden; IBAN nr NL29RABO 01545 02 103.

5. Voor informatie of klachten over de bezorging van Het Trommeltje kunt u bellen met 320946

Collectanten gevraagd

Om het mogelijk te maken dat Sinterklaas elk jaar Vlierden bezoekt, houden wij ook elk jaar een collecte onder de Vlierdense bevolking m.b.v. diverse enthousiaste collectanten.

Op enkele van de 12 routes hebben we op dit moment geen collectant.

Als u zich geroepen voelt en een route zou willen doen om op die manier bij te dragen uw kind(eren) of kleinkind(eren) een leuke Sinterklaasmiddag te bezorgen, kun je bellen naar Anne-Mai O’Gorman tel: 316491 of Janneke Louwersse tel: 06-50814239. De inzet op een route vergt slechts enkele uurtjes.

Alvast onze dank.

Stichting Oranjevereniging Vlierden

Brunchconcert

U kunt zich nog opgeven voor het brunchconcert op zondag 18 november. Om deel te nemen aan deze smaakvolle beleving kunt u zich opgeven via: bestuur@fanfare-vlierden.nl

Zaal open: 10:30 uur

Locatie: MFA ’t Huis, Vlierden

Intree: € 15,-

Wij hopen u te verwelkomen in ’t Huis. Voor meer info nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website: www.fanfare-vlierden.nl

Jubileumavonden 44 jarig bestaan CV de Dorstvlegels

Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, zijn de voorbereidingen voor de jubileumavonden op 23 en 24 november a.s. in volle gang. De Maf(fia) en de Vette Brass(ie) zijn er bijna klaar voor om samen met diverse artiesten twee spetterende avonden neer te zetten met gegarandeerd afwijkend amusement. De kaartverkoop is in volle gang en gaat hard. Dus wilt u er bij zijn, haast u dan naar een van de verkoopadressen. De entree bedraagt € 5,00. Kaarten zijn te verkrijgen bij café Thijssen, cafetaria Maarten & Tineke, M & A Bikes en online via:www.vlierden.com. Wij kijken er vol hooggespannen verwachtingen naar uit en hopen ook u tijdens de jubileumavonden in "het Dorstvlegelhouse" te zien.

Bestuur cv de Dorstvlegels.

ZijActief

Op. woensdag 21 november komt Drums Alive uit Asten ons een workshop geven . We gaan onze spieren losmaken met trommelstokken  op grote ballen in speciekuipen. Dit alles met een lekker muziekje op de achtergrond. Het belooft een sportieve avond te worden.

Aanvang 20.00 uur in `t Huis.

Biljartclub Ons Vermaak

Team-1 en Team-2 vrij.

Team-3 verloor met 6-2 van HGL-A. John vd Heuvel won in een goede partij.

Tennis Club Vlierden

De najaars competitie is met 4-0 winst van Op Dreef, op een mooie 2e plaats geëindigd voor ons damesteam.

Proficiat, Lisanne, Jo, Anne, Nicolle en Jacqueline.

Voetbalvereniging SPV

Wedstrijd Programma Senioren zondag 18 november

S.P.V. 1-Nederwetten 1 14:30 uur; Stiphout Vooruit 2-S.P.V. 2 11:30 uur;

SV Someren 10-S.P.V. 3 12:00 uur; S.P.V. VR1 VRIJ.

Wedstrijdprogramma Veteranen zaterdag 17 november

SPV – BAVOS, aanvang 17:00 uur, aanwezig 16.30 uur.

Competitie Jeugd

Aanw.