Ledenpas is voordeelpas

Het bestuur van Wijnu Veghel is al langere tijd aan het zoeken hoe we het nog aantrekkelijker

kunnen maken voor onze leden om bij Wijnu Veghel te horen.

Dat doen we door aantrekkelijke activiteiten te bedenken en de belangen van onze leden zo goed

mogelijk te behartigen. Maar dat alleen is niet genoeg denken wij.

Daarom heeft het bestuur een werkgroepje samengesteld dat gaan onderzoeken of de Veghelse

bedrijven en organisaties iets voor de steeds groter wordende groep senioren wil doen.

Door kortingen te verlenen trekken ze mogelijk meer klanten. Dus helpen en geholpen worden.

De werkgroep bestaat uit Frans de Kort en Gré van Erp. Zij gaan er op uit.

Via ons Bulletin en deze website houden wij u op de hoogte van hun vorderingen.

Op deze pagina komen de bedrijven of organisaties die met ons willen samenwerken.

Door op de link (onderstreept blauw gekleurde tekst) te klikken komt u op de pagina van het bedrijf.

Daar vindt u informatie over het bedrijf en wat zij bieden op vertoon van de ledenpas of partnerpas van Wijnu Veghel.

In alfabetische volgorde: