wie zijn we?

De vereniging KBO-afdeling Berkel-Enschot is in 1954 opgericht en telt nu ruim 1600 leden vanaf de leeftijd van 50 jaar.

KBO Berkel-Enschot spant zich in om de belangen te behartigen van ouderen in Berkel-Enschot in het algemeen en die van zijn leden in het bijzonder. Zij tracht dat te bereiken door met plaatselijke en regionale instellingen te overleggen voor het behouden en verbeteren van de voorzieningen van ouderen. Ook organiseert de KBO een grote verscheidenheid aan activiteiten, o.a. vermeld in het regelmatig verschijnende KBO-NIEUWS, in de Nieuwe Schakel, in het programmaboekje en op deze website.

KBO Berkel-Enschot is weliswaar een vereniging met eigen statuten, maar is ook een afdeling van KBO Brabant. Als u lid bent van KBO Berkel-Enschot bent u automatisch ook lid van KBO Brabant.

Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden als lid of wilt u deelnemen aan een van de activiteiten, dan vindt u daarvoor mogelijkheden op onze website.

Hebt u opmerkingen of wensen over onze website dan willen wij dat graag van u horen. Het kan altijd beter of mooier en met uw bijdrage kunnen we dat bereiken.

Bent u 50 jaar of ouder dan kunt u lid zijn van de grootste vereniging in Berkel-Enschot. Bent u nog geen lid? Als u verder kijkt kan dat snel veranderen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: voor een bedrag van  € 20,- per jaar kunt u lid zijn.