vorming en scholing

De werkgroep Vorming & Scholing van KBO Berkel-Enschot heeft voor dit cursusjaar (september 2017 t/m mei 2018) weer een zeer gevarieerd en interessant programma samengesteld. Het cursusprogramma mag zich al vele jaren verheugen in een ruime belangstelling van de leden. Een uitgebreide versie van het aanbod vindt u op deze website.

Het gepresenteerde aanbod betreft voornamelijk de cursussen in de periode september tot en met december 2017. Het daarop volgende semester is in voorbereiding. U kunt zich uitsluitend schriftelijk of digitaal aanmelden bij Ria van Beurden, Steenovenlaan 11, 5056 VR Berkel-Enschot of via het formulier op deze website.

• Als bij de culturele cursussen geen tijd staat aangegeven vindt de cursus ’s middags plaats van 14.00 tot 16.00 of 16.30 uur

• Iedere cursus vindt plaats op een vaste dag in de week.

• Meer informatie over elke cursus kunt u vinden op deze website (zonder in te loggen, onder kopje cursussen).

• Tenzij anders vermeld, worden de culturele cursussen gegeven in Ons Koningsoord en de computercursussen in het cursuslokaal op de zolder van het Muziekhuis bij Boerderij Denissen.

• De vermelde prijzen zijn alleen voor leden en gastleden van KBO Berkel-Enschot.

• Niet-leden betalen € 15 per cursus extra.

Leden van de werkgroep vorming en scholing zijn:
Ria van Beurden
Mari-Anne Boers