De Speeldoos

THEATER DE SPEELDOOS VUGHT
In Theater de Speeldoos speelt ieder jaar de Toneelclub Doe’k. Zij brengen elk jaar een komisch stuk op de planken, ook dit jaar weer: Kroeg of Kabberdoes.
De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt en Henk van Wilgen geniet van de rust op het terras ergens op een sfeervol pleintje in Nederland. Maar met die rust is het gauw gedaan wanneer de eigenaressen van twee cafés een felle concurrentiestrijd aangaan! Het verschil tussen café Klei en Grand Café Het Wapen van Claroen is aanzienlijk en ook de uitbaters van beide zaken komen nou niet bepaald uit hetzelfde milieu. Dit zorgt voor hilarische taferelen…..
Het bijzondere van dit toneelstuk is dat er twee spelers uit Liempde bij zijn, zij spelen al jaren bij Doe’k: Rien en Marion van Rooij. Rien is ook al jaren regisseur geweest. Zij spelen op donderdagmiddag 18 januari om 14.00 uur en vrijdagavond 19 januari om 20.00 uur. De kosten hiervoor zijn donderdagmiddag € 11,50 en vrijdagavond €12,50.
We hebben als KBO een optie van 8 kaartjes voor de donderdagmiddag en voor de vrijdagavond 13 kaartjes. Is hiervoor belangstelling meld je dan aan bij Marnel Peters, 631871, marnel@ziggo.nl of bij Tiny Bax, 631818, tinybax@home.nl.
U kunt opgeven tot en met 12 december. Bij opgave graag betalen. Wij regelen dan de kaartjes, u moet wel voor eigen vervoer zorgenTHEATER DE SPEELDOOS VUGHT
U kunt opgeven tot en met 12 december. Bij opgave graag betalen. Wij regelen dan de kaartjes, u moet wel voor eigen vervoer zorgen​