Inloopmiddag (laptop, tablet of smartphone)

Inloop Internet café

De digitale wereld is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het bezit van een laptop, tablet, Ipad, Iphone of een Android mobieltje is zo langzamerhand een vanzelfsprekendheid  bij jong en oud. We bankkieren via internet en betalen contactloos bij de supermarkt. We gebruiken WhatsApp als ultiem communicatiemiddel en bestellen bij webwinkels.

We hanteren de digitale apparatuur alsof we niet anders gewend zijn. Toch lopen we met een zekere regelmaat aan tegen kleine probleempjes, die we niet altijd zelf kunnen oplossen. Kennen we alle mogelijkheden, die de tablet of Ipad ons biedt?

 

Iedere dinsdagmiddag

Trees Corbey en “haar team” staan iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in het internetcafé (De Stulp, Joost van den Vondellaan) voor iedereen klaar om vragen te beantwoorden of het geconstateerde probleem te tackelen.

Een gratis inloopspreekuur voor alle inwoners van Berkel-Enschot. Jong en oud, wel of geen lid van de KBO berkel-Enschot.

In het internetcafé  is voldoende expertise aanwezig om de meest voorkomende digitale problemen op te lossen of om gebruikers  nog meer wegwijs te maken in de diverse mogelijkheden van de tablet, Ipad, Android of anderszins.

 

Optimaal gebruik

Juist omdat de digitale wereld niet meer weg te denken is bij ons functioneren in de maatschappij is het van belang alle ins en outs  van onze digitale apparatuur te kennen. Optimaal gebruik maken van de diverse programma’s, apps, email, e.a. zal in de toekomst alleen nog maar belangrijker worden.

Trees Corbey en haar team helpen u graag verder en staan klaar om samen met u digitale problemen op te lossen. Gratis, zonder enige verplichting.

In de afgelopen  tien jaar hebben al heel wat dorpsbewoners gebruik gemaakt van de diensten van het internetcafé. Loop gerust eens binnen met uw vraag op dinsdagmiddag tussen twee en vier.

 

 

 

 

 

Terug naar de startpagina