sporten bij Ooms Sport met korting

De leden van KBO Berkel-Enschot kunnen bij Sportschool Joop Ooms Sport gebruikmaken van de oefen- en trainingsfaciliteiten tegen een sterk gereduceerd deelnemerstarief.

In 2010 hebben Joop Ooms Sport BV en KBO Berkel-Enschot hiertoe een overeenkomst gesloten.

Op vertoon van de lidmaatschapspas kunt u met korting gebruikmaken van de verschillende sportarrangementen. Ook is afgesproken dat u geen inschrijfgeld hoeft te betalen en dat bij beëindiging van het sportlidmaatschap een opzegtermijn van slechts een maand geldt.

Momenteel worden al speciale KBO-cursussen gegeven, zoals spinnen, tai chi, liv’up (zie voor deze cursussen elders op deze website).

Maar onze KBO-leden kunnen ook "aanhaken" bij alle andere sport-programma’s van Sportschool Joop Ooms.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Sportschool Joop Ooms, tel. 013-533 33 16.